Având în prim-plan atrocitatea crimei, anchetatorii au luat în calcul faptul că se pot confrunta cu un criminal însetat de sânge şi cu grave probleme psihice. Ca atare, aceştia au transmis americanilor care locuiesc în zona unde a fost ucisă Vanessa Marcotte, să fie foarte atenţi când ies din casele lor, întrucât criminalul poate plănui alte atacuri.

“Cerem locuitorilor din Princeton şi din împrejurimi să fie foarte precauţi şi vigilenţi. În acest moment avem o serie de fapte oribile şi de circumstanţe. Suntem foarte îngrijoraţi pentru siguranţa celor care locuiesc în oraşul nostru sau pentru cea a celor care ne vizitează”, a declarat Michele Powers, şefa Poliţiei din Princeton, conform abcnews.go.com.

Princeton este un orăşel 3.500 de locuitori şi se află la aproximativ 40 de mile de Boston. Conform anchetatorilor, moartea Vanessei Marcotte reprezintă primul caz de omucidere din zonă, in ultimii 27 de ani.

Vanessa Marcotte nu s-a mai întors din pădurea în care ieşise să alerge, la o jumătate de milă de casa mamei sale din Princeton, Massachusetts. Trupul neînsufleţit al femeii de 27 de ani a fost găsit după cinci zile. Anchetatorii au găsit indicii care le-au transmis că aceasta fusese violată şi supusă la torturi inimaginabile înainte de a fi ucisă.a

CITEŞTE AICI FILMUL COMPLET AL CRIMEI ORIBILE CARE A ÎNGROZIT STATELE UNITE ALE AMERICII