Evenimentul Zilei > Monden > Noi derapaje marca Olivia Steer. Publicul a reacționat „Nu vă e jenă? Influențați negativ tinerele needucate!”
Noi derapaje marca Olivia Steer. Publicul a reacționat „Nu vă e jenă? Influențați negativ tinerele needucate!”

Noi derapaje marca Olivia Steer. Publicul a reacționat „Nu vă e jenă? Influențați negativ tinerele needucate!”

Soția lui Andi Moisescu se află în mijlocul unui nou scandal. Olivia Steer este acuzată că influențează negativ tinerele, stimulându-le să nu aibă grijă de sănătatea lor, așa cum recomandă medicii. Criticile au venit chiar din partea Medeei Bălănică, artist vizual și solistă a trupei ”Popas”.

Soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer, a făcut o serie de declarații extrem de controversate despre sănătatea sa și investigațiile la care se supune sau nu. Pe contul ei de Facebook, fosta prezentatoare TV, care s-a remarcat de-a lungul timpului pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat, precum și cu pozițiile sale față de medicina tradițională, a vorbit despre testele pentru prevenirea și depistarea timpurie a cancerului de col uterin sau mamar.

Olivia Steer șochează. Nu face teste Papanicolau și nici mamografie

Olivia Steer a dezvăluit că de la vârsta de 14 ani nu și-a mai făcut nicio mamografie și niciun test Papanicolau, pentru prevenirea și depistarea timpurie a cancerului de col uterin sau mamar. Dar declarațiile nu s-au oprit doar aici. Fosta prezentatoare TV a precizat că nici „nu îi este frică”.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer pe pagina ei de Facebook.

„Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate?”

Medea Bălănică, artist vizual și solistă a trupei ”Popas”, a criticat-o imediat pe Olivia Steer, reproșându-i că influențează negativ tinerele din România, în contextul în care astfel de analize de rutină fac parte dintr-o normalitate și sunt recomandate să fie făcute anual.

„Doamna Olivia Steer, la mine a venit acea perioadă din an în care fac mamografie, test Papanicolau, control ginecologic de rutină, analize de sânge și port și roz. E o perioadă la fel de specială ca a Dvs. Doar că invers. Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate? Nu vă e. Că dacă vă era, opțiunea asta personală vă rămânea in propria „bucătarie”. Întrebare: și cum faceți? În locul investigațiilor mirosiți lavandă și faceți o cruce? Doamne Ferește”, s-a exprimat Medea Bălănică.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: