Noi aventuri cu Thomas, Angelo, Tom şi Jerry

Noi aventuri cu Thomas, Angelo, Tom şi Jerry

Posturile pentru copii au oferte diverse pentru azi: filmul "Tom şi Jerry", "Angelo e cel mai tare" şi "Thomas şi marea descoperire".

Pentru copii, ziua de sâmbătă e un prilej foarte bun pentru joacă sau vizionat desene animate, iar pentru ei posturile care le sunt dedicate au câteva propuneri speciale.

Cartoon Network începe ziua cu "Tom şi Jerry - filmul", de la ora 10.05, unde cei doi "prieteni" vor face o super-echipă pentru a ajuta o fetiţă separată de tatăl ei şi nevoită să locuiască împreună cu o mătuşă răutăcioasă.

Locomotiva Thomas îşi face şi ea apariţia cu un nou episod, "Thomas şi marea descoperire", de la ora 11.00, pe Jim Jam. În una dintre zile, în timp ce Thomas îl urmărea pe James pe insulă, acesta descoperă un oraş vechi situat în munţi. Oraşul este Great Waterton, cel mai vechi din insulă. Cu toţii sunt încântaţi de marea descoperire, iar Controlorul Gras promite că oraşul va fi restaurat, iar ziua când va fi gata se va celebra drept ziua insulei Sodor. În timp ce se lucrează pe insulă, o nouă locomotivă pe nume Stanley vine să ajute. Acesta seamănă foarte bine cu Thomas, dar este mai mare, mai puternic şi mai popular decât acesta. Între cei doi apar câteva conflicte.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Angelo e cel mai tare", difuzat pe Cartoon Network, de la ora 13.40, găseşte din nou soluţia. Puştiul de 11 ani e supărat că trebuie să mănânce varză de Bruxelles, pe care mama are mereu grijă să i-o pună la pachet. Pentru a lupta împotriva acestei nedreptăţi, Angelo încercă să schimbe reţeta.

Seara, de la ora 19.00, adolescenţii vor putea viziona "Wendy Wu: Războinica Miss Boboc", pe Disney Channel, unde o adolescentă chinezoaică, a cărei ambiţie este să fie regina balului, se vede nevoită să-şi folosească talentele de luptătoare pentru a salva lumea.

Tot pentru a salva lumea luptă şi Scooby-Doo şi gaşca lui în "Aloha, Scooby-Doo", pe Cartoon Network (ora 19.10).

<iframe title="YouTube video player" width="560" height="450" src="http://www.youtube.com/embed/5d65qUz-dT4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>