Evenimentul Zilei > Social > Nicușor Dan, declarație cinică despre cum va fi iarna bucureștenilor. Vom îngheța în case
Nicușor Dan, declarație cinică despre cum va fi iarna bucureștenilor. Vom îngheța în case

Nicușor Dan, declarație cinică despre cum va fi iarna bucureștenilor. Vom îngheța în case

Bucureștenii ar trebui să o ducă ceva mai bine din punct de vedere al căldurii și al apei calde, în această iarnă, după cum a spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, a promis că bucureștenii o vor duce ceva mai bine în această iarnă față de anul trecut. El a vorbit despre problemele existente în mai multe cartiere ale Capitalei, acolo unde nu există apă caldă.

Nicușor Dan promite condiții ceva mai bune pentru bucureșteni

„A fost o conjunctură nefavorabilă înainte de 1 noiembrie, dar asta va înceta. CET Grivița și VEST ENERGO nu au achiziționat gazul la timp. Producătorii cumpără gaz de pe piața nereglementată și vând căldura la un preț reglementat. Și din cauza pierderii mari au oprit cu totul distribuția în zona Grivița și Militari.

ELCEN a fost prins pe nepregătite și mai multe centrale nu au funcționat. Și am mai avut o problemă cu lucrările TERMOENERGETICA în Ferentari. De la 1 noiembrie o să fim puțin mai bine decât am fost iarna trecută”, a anunțat Nicușor Dan.

Conform unui sondaj realizat la începutul acestui an, Nicușor Dan nu mai beneficiază decât de o mică parte de încredere din partea locuitorilor Capitalei.

67% dintre respondenți au spus că direcția în care se îndreaptă Capitala este una greșită. Printre cele mai importante aspecte care îi deranjează pe bucureșteni și care trebuie să fie rezolvate se numără traficul, drumurile principale, parcările și/sau gunoiul.

În sondaje, Nicușor Dan stă foarte prost, la fel ca și Clotilde Armand

70% dintre respondenți au spus că nu sunt mulțumiți de activitatea primarului general, Nicușor Dan, în timp ce 23% s-au declarat „foarte mulțumiți/mulțumiți”.

Cât despre activitatea consilierilor Primăriei București, 63% au transmis că sunt „foarte nemulțumiți/nemulțumiți”. Alți 17% au spus că sunt „foarte mulțumiți/mulțumiți” de implicarea acestora.

70% dintre respondenți au afirmat despre activitatea consilierilor locali că sunt „foarte nemulțumiți/mulțumiți”, în timp ce 16% spun că sunt „foarte mulțumiți/mulțumiți”. De asemenea, 75% dintre respondenți au spus că sunt „foarte nemulțumiți/nemulțumiți” de participarea activă a lui Clotilde Armand în problemele comunității, în timp ce 20% s-au declarat „foarte mulțumiți/mulțumiți”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: