Evenimentul Zilei > Politica > Nicușor Dan „dă din casă”. Adevăratul motiv al retragerii lui Vlad Voiculescu din cursa pentru Primărie
Nicușor Dan „dă din casă”. Adevăratul motiv al retragerii lui Vlad Voiculescu din cursa pentru Primărie

Nicușor Dan „dă din casă”. Adevăratul motiv al retragerii lui Vlad Voiculescu din cursa pentru Primărie

Devenit candidat unic al Opoziției, Nicușor Dan a vorbit despre retragerea lui Vlad Voiculescu din cursa pentru Primăria Capitalei.

Vlad Voiculescu a dat dovadă de responsabilitate când s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei, a declarat Nicușor Dan, pentru RFI.

„Vreau să salut faptul că s-a retras din această competiție, adică a dat dovadă de responsabilitate, a pus înaintea aspirațiilor personale binele comun și suntem în situația de a avea un candidat unic al Opoziției, ăsta e lucrul cel mai important”, a spus Nicușor Dan.

Candidatul Opoziției a punctat faptul că a purtat discuții cu Vlad Voiculescu, după ce liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat că îl va susține politic.

„Am vorbit în aceeași zi și o să mai vorbim, fără îndoială. O să mai vorbim și în calitatea lui de om care se implică în București și în calitatea lui de președinte al PLUS București, o să vorbim. Era o discuție pe care o programasem cu mai mult timp înainte (…). A fost o întâlnire de politețe, în care fiecare dintre noi a spus că acum trebuie să analizăm și în cazul lui trebuie să vorbească și cu partidul, pentru direcția ulterioară”, potrivit

Vlad Voiculescu a recunoscut că tatăl său a fost colaborator al Securității

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care recunoaște că tatăl său a colaborat cu Securitatea.

„Zilele trecute, înainte să îmi retrag candidatura pentru Primăria Municipiului București, am citit și văzut la anumite televiziuni din nou “dezvăluiri“ despre relațiile mele de rudenie care “m-au făcut om”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.