Evenimentul Zilei > Actualitate > Nicoleta Nucă A MĂRTURISIT TOTUL! Ce făcut cu CORPUL SĂU: „M-am simțit COMPLEXATĂ” – FOTO
Nicoleta Nucă A MĂRTURISIT TOTUL! Ce făcut cu CORPUL SĂU: „M-am simțit COMPLEXATĂ” – FOTO

Nicoleta Nucă A MĂRTURISIT TOTUL! Ce făcut cu CORPUL SĂU: „M-am simțit COMPLEXATĂ” – FOTO

Nicoleta Nucă, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi a mărturisit că a apelat la medicul estetician, în trecut, pentru a-și ajusta sânii și nasul. Cu toate acestea, vedeta a precizat că acelea au fost singurele modificări prin intervenții chirurgicale pe care și le-a făcut.

Nicoleta Nucă a declarat, într-un interviu acordat emisiunii moderate de Mihai Morar, „Răi Da’ Buni” că, deși a apelat la unele intervenții chirurgicale, alimentația sănătoasă și sportul o ajută să arate atât de bine

„Au fost intervenții, dar acum nu am mai făcut nimic. Insist pe faptul că alimentația și sportul constant te ajută să arăți cum îți dorești. Rezultatele rapide sunt de scurtă rapidă. Pentru mine sportul, antrenamentele și alimentația corectă nu au pauze”, a spus Nicoleta Nucă, în emisiunea „Răi Da’ Buni”, potrivit Cancan.ro.

„Am citit cărți de automotivare și de  dezvoltare personale. Am o cicatrice pe față, este vorba de o procedură cu laser care în timp va nivela cicatricea. Este o citratrice de la naștere pe care am căpătat-o în urma unei probleme medicale, m-am simțit și complexată, dar am învățat să o accept. Am impresie ca acum e parte din mine. Cred că trăim într-o societate în care putem să ne ajutăm mult pe noi înșine în ceea ce privește starea de bine a psihicului. Dacă pot să corectez ceva, o voi face, dacă nu, trăiesc cu ea”, a mai precizat vedeta.

Cum arată Nicoleta Nucă, după operațiile estetice pe care și le-a făcut, în galeria foto atașată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.