Evenimentul Zilei > Monden > Nicole Kidman şi teribilul blestem aflat mereu pe urmele ei. Până la urmă a învins!
Nicole Kidman şi teribilul blestem aflat mereu pe urmele ei. Până la urmă a învins!

Nicole Kidman şi teribilul blestem aflat mereu pe urmele ei. Până la urmă a învins!

Nicole Kidman este una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood, dar succesul profesional n-a fost pe primul loc al priorităţilor sale la fel de mult ca dorinţa de a deveni mamă.

Poate că ea și Tom Cruise ar fi fost împreună şi în prezent dacă relaţia lor – transformată în căsătorie – n-ar fi fost serios zdruncinată de pierderea sarcinilor. Da, actrița australiană în vârstă de 53 ani a trecut prin momente ce pot doborî multe femei, indiferent de condiţia socială şi domeniul în care activează.

Nicole Kidman ar fi pierdut două sarcini, dar în cele din urmă a fost atât de perseverentă încât nu a renunţat niciodată la marele ei vis de a avea copii. Mare actriţă născută Honolulu (Hawaii, SUA) a dezvăluit recent într-un interviu că a experimentat experienţa de mamă în mai multe.

„Am trecut prin experiența adopției, prin cea a nașterii, dar și prin cea a unei mame-surogat. Pur și simplu mi-am dorit să fiu mamă.

Cred că instinctele mele materne au fost acolo încă din copilărie”, declara Kidman, care astfel confirma că pentru ea a fost foarte important să aibă copii.

Nicole Kidman se căsătorea cu Tom Cruise în 1990, când avea 23 de ani, iar la scurt timp vestea că rămăsese însărcinată făcea ocolul lumii. Cei doi au fost foarte fericiţi.

Din păcate, şi ştirea care anunţa că ea a pierdut sarcina (ectopică – ovulul fertilizat s-a dezvoltat în afara uterului) a făcut ocolul lumii la fel de repede…

Pentru a-şi reveni după marea dezamăgire, cuplul a înfiat doi copii din familii nevoiașe cu ajutorul Bisericii Scientologice, al cărui membru e Cruise.

Astfel, Isabella Jane și Connor Anthony, acum în vârstă de 27 și 25 de ani, au devenit copiii unor staruri internaționale, iar viaţa lor s-a schimbat radical.

În 2001, actrița pierdea a doua sarcină, iar acela acela a fost un moment care a contat la rândul său în deteriorarea relațiilor dintre ea și Tom Cruise.

Tot în acelaşi an, actorul a intentat divorț dezvăluind că optează pentru decizia separării din cauza unor diferențe ireconciliabile.

Fiecare şi-a refăcut viaţa ulterior, iar în 2006, Cruise se căsătorea cu Katie Holmes, de care a divorțat totuşi șase ani mai tâziu.

Din mariajul celor doi a rezultat Suri Cruise, acum în vârstă de 14 ani. Şi Nicole s-a căsătorit cu Keith Urban, pe care l-a cunoscut în 2005.

În vara anului 2006, cei doi au decis să îşi unească destinele, iar în 2008 Kidman devenea pentru prima oară mamă.

În prezent, cei doi sunt fericiţii părinţi a două fetiţe. Nicole a rămas însărcinată foarte greu cu prima fetiţă, Sunday Rose, iar ulterior a apelat la o mamă-surogat.

Sstfel, la sfârşitul anului 2010 a venit pe lume Faith (n.r. – credinţă). „Familia noastră este cu adevărat binecuvântată şi atât de recunoscătoare pentru că l-a primit în dar pe bebeluşul Faith Margaret.

Nu există cuvinte care să exprime cu adevărat recunoştinţa pentru faptul că toată lumea ne-a sprijinit, mai ales mama surogat”, declarau cei doi la unison.

sursa: viva.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: