Nicolae Stanciu, la primul gol din 2021

Nicolae Stanciu, la primul gol din 2021

Om de bază în primul unsprezece al campioanei Cehiei, Slavia Praga, internaţionalul român Nicolae Stanciu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru prima dată, într-un meci oficial, în acest debut de an 2021.

Nicolae Stanciu a reușit să spargă gheața în acest an. Jucătorul ofensiv în vârstă de 27 de ani a înscris cel de-al treilea gol al formaţiei alb – roşii, în victoria categorică obţinută pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în compania celor de la Pardubice.

În urma acestui succes, gruparea din capitala Cehiei se distanţează în fruntea clasamentului la nu mai puţin de 13 puncte, în faţa principalei contracandidate, Sparta Praga. „Jan Kuchta a lovit de două ori, iar Nico Stanciu a adăugat cel de-al treilea gol pe tabela de marcaj” anunţă, plini de bucurie, oficialii celor de la Slavia Praga, pe pagina oficială a clubului fondat în anul 1892.

Stanciu şi-a egalat deja performanţa din sezonul trecut

Stanciu a petrecut 77 de minute pe teren, iar reuşita sa a venit imediat după întoarcerea de la cabine, în urma unui frumos şut, de la o distanţă de aproximativ 25 de metri. Acesta este cel de-al patrulea gol înscris de fotbalistul crescut la Unirea Alba – Iulia, în actuala ediţie a campionatului din Cehia, egalându-şi astfel deja performanţa din tot sezonul precedent.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mâine e rândul lui Florin Niţă

Mâine, cu începere de la ora 17:00, va evolua şi celalălat fotbalist român legitimat în campioantul Cehiei, experimentatul portar Florin Niţă. Trupa goalkeeperului de 33 de ani, Sparta Praga, va primi vizita ocupantei locului 11 din Cehia, Karvina. Transferat la Sparta, la începutul anului 2018, Florin Niţă a fost rezerva lui Heca Milan, în primele partide din acest sezon, dar s-a impus, între timp, ca titular cert şi nu a mai fost scos de antrenorul principal Vrba Pavel, din primul unsprezece, de zece etape.