Evenimentul Zilei > Actualitate > Nicolae Guță cântă pe valurile Dunării. Câti bani a făcut manelistul pe un vas de croazieră
Nicolae Guță cântă pe valurile Dunării. Câti bani a făcut manelistul pe un vas de croazieră

Nicolae Guță cântă pe valurile Dunării. Câti bani a făcut manelistul pe un vas de croazieră

Celebrul manelist Nicolae Guță a lăsat scena de local pentru vasele de croazieră. El a cântat la o nuntă pe un vapor care efectuează un circuit pe Dunăre. Evident, participarea a fost aleasă și banii din partea invitaților, pe măsură.

Recent, Guță a fost invitat de un om de afaceri din zona Banatului să susțină o reprezentație la nunta fiului său.

La petrecerea care a avut loc pe un vapor, celebrul manelist a făcut un show de zile mari. Nicolae Guță a cântat, la propriu, preț de zeci de mile marine. Totul s-a întâmplat pe Dunăre. Invitații, numai unul și unul, nu s-au uitat la bani și au dat sute de dedicații., Aceștia, legănați de apele Dunării și anmețiți de versurile manelistului au controbuit la bunăstarea materială a lăutarului. 

Potrivit wowbiz.ro, de-a lungul celor câteva ore, Nicolae Guță a devenit mai bogat cu câteva mii de euro, nuntașii dovedindu-se extrem de darnici cu manelistul. Ba mai mult, la un moment dat, omul de afaceri care l-a “angajat” a intrat în posesia microfonului, situație în urma căreia l-a cadorisit pe Guță cu mai multe bancnote de 100 de euro.

Guță chiar avea nevoie de ceva bani în plus el așteptînd apariția celui de-al 12-lea copil din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat el fiind de-a dreptul disperat din acest motiv. Cantărețul a ajuns acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei.