Editura Evenimentul si Capital

Nicolae Ceauşescu şi Elena, tinereţea neştiută. AMOR FIERBINTE, PE APUCATE. Dezvăluiri istorice

Autor: | | 1 Comentarii | 8979 Vizualizari

Până să ajungă la conducerea României, Nicolae şi Elena Ceauşescu au trecut prin mai multe etape ale devenirii dictatoriale, unele mai puţin ştiute şi care le puteau curma brusc ascensiunea în Partidul Comunist Român.

PARADOXUL fabulos din trecutul lui Ceaușescu! Dezvăluiri în PREMIERĂ despre un gest NECUNOSCUT al Securității

Conform historia.ro, cei doi au forţat destinul şi norocul din cauza chemărilor carnale care le-au dominat luciditatea. „În iulie 1940, Nicolae Ceauşescu a fost, din nou, arestat. În autobiografia nedatată din dosarul de cadre întocmit în 1945, el recunoaşte că arestarea s-a produs din vina lui.

Citește: Șeful contraspionajului a rupt tăcerea

„Lipsă de vigilenţă şi de conspiraţie din partea mea", îşi face ilegalistul autocritica. Umbla pe stradă şi frecventa „case compromise" (a se înţelege cunoscute de Siguranţă). Deşi, după regulile conspirativităţii, asemenea fapte erau interzise.

Citește: Cea mai mare lovitură a lui Ceaușescu. Exclusiv EVZ

După arestare, Ceauşescu a fost anchetat la Prefectura Capitalei câteva zile. Apoi, declară el, la Consiliul de Război. L-au dus, în cele din urmă, pentru efectuarea condamnării la închisoarea Jilava. A stat aici din vara lui 1940 până în februarie 1942.

Ceauşescu a fost „atins” de un BLESTEM TERIBIL: „Să moară cum au murit ai mei…” DEZVĂLUIRI ISTORICE

Aşa cum apare din memoriile unor întemniţaţi la Jilava, locul era groaznic prin umezeală, întuneric şi percepţia de-a fi, deja, îngropat sub pământ. Fortul 13, unul dintre cele 18 construite între 1860-1870 pentru apărarea Bucureştiului de turci, a fost întâia dată folosit ca închisoare în 1907. Aici au fost ţinuţi sute de răsculaţi din satele ilfovene.

Rivalul lui CEAUȘESCU și tartorul SECURITĂȚII era un FRICOS și un LAȘ. Mărturia unui TOVARĂȘ ilegalist Într-o celulă din subteranele fortului, deţinutul politic Ceauşescu a împlinit 23 de ani. Îndrăgostit! La vârsta lui, nimic surprinzător. Dar ce miracol, gardianul să te conducă şi să te păzească la întâlnirile cu iubita!

Portretul neretușat al lui Iliescu. Cum l-a susținut Ceaușescu și cum s-a comportat Iliescu în timpul evenimentelor din decembrie 1989. INTERVIU-EVENIMENT cu General colonel (r) Iulian Vlad, ultimul șef al Securității Faptul e menţionat sec pentru prima dată în chestionarul completat de Ceauşescu în februarie 1945. La rubrica sancţiuni de partid, declară un vot de blam şi o „observare". Specificând în autobiografia ce însoţeşte chestionarul următoarele: „În timpul şederii la Jilava, obţinând posibilitatea să merg la Spitalul Militar pentru repararea danturii am făcut o mare greşală mergând împreună cu o tovă la o casă technică care erau nişte cunoscuţi de ai noştri." (ortografia aparţine autorilor în toate citatele ce urmează, n.n.). Cine era „tova" şi cum a „răsuflat" povestea aceea, Ceauşescu nu mai scrie”

Nicolae Ceauşescu ÎN LAGĂR, Elena Ceauşescu LA UN BAL UTC, părinţii dictatorului şi CELE MAI RARE POZE cu atmosfera din FAMILIA CEAUŞESCU | Foto galerie

CONTINUAREA PE HISTORIA

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI