Evenimentul Zilei > Monden > News alert monden! Nuntă ca-n povești în lumea bună a României. Primele poze. E fabulos
News alert monden! Nuntă ca-n povești în lumea bună a României. Primele poze. E fabulos

News alert monden! Nuntă ca-n povești în lumea bună a României. Primele poze. E fabulos

În urmă cu două zile, Bogdan Ionescu, supranumit Syda, și Sheila au spus emoționantul „DA” în fața ofițerului de stare civiă.

Cei doi au anunțat că își vor începe luna de miere cu o grandioasă petrecere, la Istanbul, capital Turciei, într-un complex turistic de lux.

Petrecerea va avea loc, luni, unde au fost invitați toți prietenii și rudele celor coi proastăt însurăței.

Cei doi însurăței au ajuns în Turcia pe un iaht
Un iaht au pus la dispoziția invitaților Syda și Sheila pentru a ajunge la resortul de lux unde urma grandioasa petrecere anunțată cu surle și tobe încă de acum câteva zile.

Așa cum stă bine unor persoane cu bani, iahtul a fost deja dotat cu mâncăruri alese și băuturi fine.

Cei doi proaspăt însurăței s-au aflat printre invitații care începuseră, deja, distracția.

Bineînțeles, totul a fost pregătit minuțios până la cele mai mici amănunte. Alaiul de nuntă a fost dus palatul de cinci stele de pe malul Bosforului, în cele mai luxoase condiții.

Unii dintre oaspeți îmbrăcați casual, alții, la costum, cu toții i-au felicitat pe Bogdan și Sheila, care s-au îmbrățișat tandru. Asemenea unor petreceri din povești, toate persoanele care au călătorit cu iahtul matrimonial au dansat ore în șir.

Cît costă de închiriat un apartament pe malul Bosforului

Frumoși amândoi, ea, într-o superbă rochie albă, el, un costum stilat, de culoare gri. Ambarcațiunea a ajuns la destinație, unde avea să înceapă adevărata petrecere, în câteva zeci de minute.

Rând pe rând, invitații fericitei turcoaice Sheila și fostului ginere al lui Traian Băsescu au coborât de pe iaht, admirând priveliștea.

Complexul Ciragan Palace Kempinski a fost „asaltat” de râsetele și voia bună ale invitaților. Spuneam că acest complex este unul dintre cele mai luxoase de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux, costă aici 3.500 de euro pe noapte. Syda și iubita lui au ținut ca meniul de la nuntă să fe cât mai diversificat, atât cu preparate turcești, cât și românești, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: