Evenimentul Zilei > Actualitate >  Netflix are motive de îngrijorare. HBO Max vine în Europa. Când se va lansa oficial în România
 Netflix are motive de îngrijorare. HBO Max vine în Europa. Când se va lansa oficial în România

 Netflix are motive de îngrijorare. HBO Max vine în Europa. Când se va lansa oficial în România

Serviciul de streaming va fi lansat în șase țări din Europa pe 26 octombrie. Primii care vor avea parte de HBO Max sunt cei din Spania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Andorra și Finlanda.
HBO Max urmează să-și înceapă călătoria europeană în mai puţin de o lună, gata să se alăture concurenței: Netflix și Amazon Prime.

Apoi, în 2022, vor fi adăugate alte 14 țări: Bulgaria, Croația, Portugalia, Polonia, Slovenia, Muntenegru, România, Slovacia, Bosnia și Herțegovina, Republica Cehă, Serbia, Macedonia de Nord, Ungaria și Moldova.

HBO Max nu intenționează să se lanseze în Marea Britanie sau Germania în acest moment – dacă vă aflați în Marea Britanie, Now TV sau Sky este cel mai bun pariu pentru conținutul HBO , datorită acordurilor de licențiere cu WarnerMedia.

Prețurile nu au fost încă anunțate, deoarece vor fi dezvăluite odată cu lansare din octombrie

După cum anunţă Variety, gama de emisiuni TV și filme HBO Max disponibile în Europa va proveni probabil din elementele de bază ale platformei: DC, Warner Bros., HBO, Max Originals și Cartoon Network, împreună cu Adult Swim și Turner Classics. În special, editorul a raportat că strategia europeană nu va include lansări de teatru care vor atinge serviciul de streaming în aceeași zi, așa cum este în SUA

Concurenții Netflix și Amazon Prime domină piața de streaming din Europa, cu Disney +, BritBox și Salto, de asemenea, mari jucători, așa că HBO Max va avea de recuperat chiar dacă de ani de zile realizează originale și streaming VOD prin HBO Europe.
WarnerMedia, compania din spatele studiourilor Warner Bros., HBO și operatorului telecom AT&T din SUA, a anunțat disponibilitatea serviciului de streaming HBO Max în Europa. Acesta a fost lansat anul trecut în SUA și a înlocuit în această regiune alte servicii locale precum HBO Go și HBO Now. Practic, același lucru se întâmplă și în Europa.

Cât costă abonamentul HBO Max în America

În SUA, HBO Max oferă abonamente Standard și Mobile, cât și un abonament cu reclame. Prețurile sunt între 10 și 15 dolari.  Nu este clar dacă serviciul HBO Max va beneficia de o ofertă similară, sau dacă prețul unui abonament va fi mai scump.  Spre diferență de HBO Go, serviciul de streaming Max oferă conținut în format HDR și 4K, deci este posibil să vedem o creștere de preț, într-o zonă similară cu Netflix, scrie in.mashable

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: