Evenimentul Zilei > Monden > Netflix a intrat într-un scandal monstru. Ce decizie va lua Prințul Harry după așa o rușine legată de mama sa
Netflix a intrat într-un scandal monstru. Ce decizie va lua Prințul Harry după așa o rușine legată de mama sa

Netflix a intrat într-un scandal monstru. Ce decizie va lua Prințul Harry după așa o rușine legată de mama sa

După ce s-a aflat că Netflix descrie viața prințesei Diana într-un mod „nerespectuos”, confidenta ei, Jemima Khan, a părăsit rolul său de consilier al serialului. Întrebarea este: cum va proceda Harry? Va alege banii foarte mulți de la Netflix sau va rupe contractul?

Prințului Harry i-a recomandat să renunțe la acordul Netflix de 100 de milioane de lire sterline din cauza portretizării mamei sale Diana  în serialul The Crown pe care a făcut-o, spune un prieten apropiat.

Prietena şi confidenta prințesei Diana a părăsit serialul. Motivul? Imagiea este una „nerespectuoasă”

Ducelui de Sussex i s-a spus să rupă tăcerea şi să reacționeze cu privire la imaginea controversată a prințesei Diana prezentată de gigantul de streaming, în ciuda propriului contract pe care îl are cu Netflix.

Sfatul a venit după ce Jemima Khan, confidenta apropiată a Dianei, a renunțat la rolul său de consilier în serial și a cerut ca numele ei să fie eliminat din serial. Ea a spus că povestea prietenei ei nu a fost „spusă atât respectuos, şi este lipsită de compasiune” cerând ca contribuțiile ei să fie tăiate din spectacol.

Angela Levin, autoarea cărții Harry: A Biography of a Prince, a spus: „Harry a rămas absolut tăcut cu privire la acest scandal de la Netflix. Ar trebui să rupă afacerea și să ia o poziție în apărarea mamei lui.

„Ce este mai important? Bani sau să-și apere mama? Este uimitor că nu reacţionează”

Cea de-a cincea serie a serialului The Crown – care va apărea în noiembrie anul viitor – se va concentra pe ultimii ani ai Dianei înainte de moartea ei într-un accident de mașină la Paris în 1997.

Vor fi prezentate divorțul ei de Prințul Charles, relațiile cu chirurgul Hasnat Khan și omul de afaceri Dodi Fayed și interviul ei șoc de la BBC cu Martin Bashir .

Dar prietenii Dianei și-au exprimat frecvent îngrijorarea cu privire la modul în care va fi portretizată în noul serial – în care este interpretată de actrița australiană Elizabeth Debicki, în vârstă de 31 de ani (foto)

Actrița Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana purtând „Rochia de răzbunare”

Ingrid Seward, editorul revistei Majesty Magazine, a spus: „Nu cred că Harry înțelege. Presupun că atunci când a făcut înțelegerea cu Netflix, nu a gândit bine – dar Meghan ar fi făcut-o, nu este o idioată. El a vorbit despre The Crown în timpul interviului său cu James Corden în autobuz, așa că nu este total neinformat”.

Netflix a fost criticat, de asemenea, și pentru: Diana: The Musical. Un spectacol separat de acest serial unde s-a spus că a fost „degradant”, informează thesun.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.