Evenimentul Zilei > EVZ Special > Nepotul lui Kennedy, atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!
Nepotul lui Kennedy, atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!

Nepotul lui Kennedy, atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!

„Vaccinurile, pentru Bill Gates, sunt o filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri legate de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o organizație globală de identificare a vaccinării) și îi oferă un control dictatorial al politicii globale de sănătate.

În 2010, Fundația Gates a finanțat un studiu din faza 3 a vaccinului experimental împotriva malariei GSK, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte adverse grave, inclusiv paralizie, convulsii și convulsii febrile la 1.048 din cei 5.949 de copii vaccinați.

În 2014, Fundația Gates a finanțat teste ale vaccinurilor HPV experimentale, dezvoltate de Glaxo Smith Kline (GSK) și Merck, pe 23.000 de fete tinere din mai multe provincii indiene. Aproximativ 1.200 au suferit reacții adverse severe, inclusiv tulburări autoimune și de fertilitate.

Șapte au murit. Investigațiile guvernului indian au acuzat că cercetătorii finanțați de Gates au comis mai multe încălcări ale regulilor: presiuni asupra fetelor, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzul de a acorda îngrijiri medicale fetelor care au avut de suferit.

Cazul se află acum la Curtea Supremă a țării”.

Evident, multe vaccinuri au efecte adverse și unii dintre cei vaccinați mor sau suferă toată viața din cauza imunizării. E foarte greu să fie considerat Gates responsabil pentru astfel de probleme.

Kennedy îl acuză, însă, pe Gates  că utilizează filantropia pentru a controla OMS și UNICEF, în timp ce finanțează o companie farmaceutică privată care produce vaccinuri,

Mai mult, amintește că Gates a donat 50 de milioane de dolari către 12 companii farmaceutice pentru a accelera dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului.

Kennedy e de părere că Gates vrea să folosească această criză de sănătate pentru a impune programele sale obligatorii de vaccinare asupra copiilor americani și nu numai.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: