Evenimentul Zilei > International > Nepotul lui Fidel Castro, probleme mari în Cuba. Gestul extravagant l-a costat scump
Nepotul lui Fidel Castro, probleme mari în Cuba. Gestul extravagant l-a costat scump

Nepotul lui Fidel Castro, probleme mari în Cuba. Gestul extravagant l-a costat scump

Sandro Castro, nepotul lui Fidel Castro, fostul președinte din Cuba, are mari probleme în urma unui gest extravagant care a ajuns viral.

Nepotul lui Fidel Castro are mari probleme în Cuba. Acesta a ajuns din nou în centrul unui scandal. După ce a postat un videoclip în care se laudă cu mașina sa, un Mercedes, oamenii din Cuba pur și simplu au luat foc.

Sandro Castro, patronul unui club de noapte, s-a filmat în timp ce gonea cu bolidul său pe o autostradă pustie din Cuba.

La momentul actual, Cuba se confruntă cu cea mai grea criză economică din 1990 până în prezent. Aceasta a fost cauzată de pandemia de Covid-19.

În timp ce era filmat de o femeie tânără, Castro i-a spus în mod ironic că: „suntem niște oameni simpli, dar uneori trebuie să mai scoatem și micile noastre jucării pe care le ținem acasă”.

Apoi, nepotul lui Fidel Castro o încurajează să filmeze și vitezometrul. În acel moment, mașina mergea cu o viteză de aproape 144 km/h. Acesta se lăudat că „Mercedesul său mușcă din asfalt”.

În Cuba există o limită de 100 km/h din cauza drumurilor foarte proaste.

Nepotul lui Fidel Castro, probleme mari în Cuba

Sandro, care are în jur de 20 și ceva de ani, a fost criticat pentru acest videoclip de către mai mulți susținători ai revoluției. Aceștia l-au acuzat de ipocrizie.

Grupul Patria o Muerte a cerut o investigație pentru veniturile lui Castro. Acesta susținea că ar trebui băgat la închisoare dacă se descoperă vreo activitate ilegală.

Sandro Castro are o reputație creată în jurul agresivității sale. Se spune că el este cel mai agresiv dintre nepoții fostului dictator comunist.

În timp ce Fidel Castro avea niște gusturi foarte scumpe, cum ar fi ceasul său Rolex sau insula privată pe care mergea, el a avut grijă să păstreze o imagine de egalitate față de admiratorii săi.

Drept urmare, afișarea în mod agresiv a luxului în care trăiesc a fost interzisă printre membrii familiei sale.

În anul 2020, Cuba s-a confruntat cu cea mai mare criză economică de la începutul anilor 1990.

Criza a fost pusă pe seama pandemiei de Covid-19, care a redus drastic turismul în țară.

Pe 1 martie, Cuba înregistra peste 50.000 de cazuri de Covid-19. La acel moment erau înregistrate 324 de morți din cauza virusului, scrie Dailymail

Citește și: Când Fidel Castro l-a răpit pe campionul mondial de Formula 1

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: