Evenimentul Zilei > Actualitate > NENOROCIRE în Banat. După caniculă au început furtunile cu fulgere I FOTO
NENOROCIRE în Banat. După caniculă au început furtunile cu fulgere I FOTO

NENOROCIRE în Banat. După caniculă au început furtunile cu fulgere I FOTO

Mai mulți bănățeni au rămas fără acoperiș deasupra capului, la propriu, după ce casa lor a fost fulgerată. După canicula ultimelor zile, în vestul țării au început furtunile.

În jurul orei 1:40, pompierii militari din Timișoara au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o casă din localitatea Gătaia. Incendiul a fost provocat de un trăsnet direct.
Δn urma incendiului, a ars acoperișul casei pe structura din lemn și învelitoarea din țiglă, pe o suprafață de aproximativ 120 mp, elemente combustibile din debara, un frigider și o mașină de spălat. Bunurile salvate au fost în valoare de aproximativ 40,000 lei”, transmit cei de la ISU Banat.

Până mâine, toată jumătatea vestică a României se află sun incidența unui cod galben.  Sunt așteptate perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 20 – 25 l/mp şi 50 – 60 l/mp.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: