Evenimentul Zilei > Actualitate > NEMAIVĂZUTE până acum: Fotografii cu Adolf Hitler din TINEREȚE, în ipostaze inedite | GALERIE FOTO
NEMAIVĂZUTE până acum: Fotografii cu Adolf Hitler din TINEREȚE, în ipostaze inedite | GALERIE FOTO

NEMAIVĂZUTE până acum: Fotografii cu Adolf Hitler din TINEREȚE, în ipostaze inedite | GALERIE FOTO

Fotografii nemaivăzute cu Adolf Hitler în tinerețe au fost descoperite recent în California. Un supravieţuitor al Debarcării din Normandia le avea puse la păstrare în podul casei sale, dar, deşi a murit în urmă cu 15 ani, familia să a descoperit de-abia acum.

Potrivit Daily Mail, citat de ziare.comsergentul Paul T. Lipari a părăsit Europa cu o grămadă de suveniruri secrete, inclusiv fotografii de propagandă cu Adolf Hitler. Cele mai multe dintre pozele descoperite au fost realizate de Heinrich Hoffmann, fotograful oficial al Partidului Naţional Socialist al Muncitorilor din Germania. 

Într-una dinre imagini, Fuhrerul este prezentat ca prieten al animalelor, în alta apare alături de camarazi în spitalul din Berlitz, de ziua lui  din1932, într-un avion, sau ca om al poporului dând mâna cu muncitorii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.