Evenimentul Zilei > Actualitate > Nelu Tătaru propune vaccinarea obligatorie pentru profesori, polițiști și jandarmi
Nelu Tătaru propune vaccinarea obligatorie pentru profesori, polițiști și jandarmi

Nelu Tătaru propune vaccinarea obligatorie pentru profesori, polițiști și jandarmi

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, a declarat că va propune vaccinarea obligatorie sau testarea săptămânală pentru profesori, jandarmi, pompieri și polițiști. Ideea propusă este pentru a proteja persoanele cu care aceștia interacționează.

Actualul consilier al prim-ministrului Cîțu, Nelu Tătaru, a transmis cea mai bună măsură împotriva COVID pentru angajații din sectoarele esențiale este vaccinarea obligatorie sau cel puțin testarea săptămânală.

“Binele comun este mai important decât binele individual! Drepturile omului se încalcă și pentru cel care stă în Terapie Intensivă, venit cu o boală cronică în spital și infectat cu COVID-19“, a declarat fostul ministru al Sănătății, la DigiFM.

Nelu Tataru, Nicusor Dan, Ludovic Orban

“Atunci când sunt reclamate încălcări ale drepturilor omului, ar trebui mers pentru lămuriri până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”, a mai spus Tătaru.

Vaccinarea obligatorie pentru profesori și polițiști

“Ne gândim la vaccinare sau testare – acestea sunt opiniile pe care eu, și consilier onorific, le promovez la nivelul primului-ministru. În această categorie intră: tot ce înseamnă persoane vârstnice, HIV-SIDA, bolnavi oncologici, transplantați, tot ce înseamnă imunodeprimați. Stimulările ar trebui să înceteze și să folosim banii pentru testări“, a declarat Nelu Tătaru.

Actualul consilier al prim-ministrului Cîțu crede este cea mai bună măsură pentru populație

“În această perioadă se lucrează intens pe două paliere – la acele precauții, să nu ajungem la restricții, și la vaccinare. Nu cred că este vorba de discriminare, este o formă de prevenție. Această infecție cu SARS-CoV-2 trebuie să devină o boală sezonieră ca gripa. Până ajungem la acel nivel, cred că trebuie să trecem prin niște etape – una din acestea este și impunerea acestui Green Pass unde este imperios necesar“, a spus fostul ministru al Sănătății.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: