Evenimentul Zilei > Monden > Nelson Mondialu, noul bunic sau noul tătic din show-biz? „O să avem două gemene”
Nelson Mondialu, noul bunic sau noul tătic din show-biz? „O să avem două gemene”

Nelson Mondialu, noul bunic sau noul tătic din show-biz? „O să avem două gemene”

Nelson Mondialu este foarte urmărit pe canalul său de Youtube, iar acesta își tine fanii la curent cu fiecare detaliu din viața sa. Bărbatul declara în urmă cu câteva luni că se muta în America, dar s-a răzgândit foarte brusc. Fanii au mai avut un soc din partea vedetei, după o postare făcută. Nelson urmează să devină tătic sau bunic de gemene? Întrebările nu au încetat să apară.

Nelson Mondialu își tine fanii la curent în fiecare zi, acesta le împărtășește internauților în ce stadiu a ajuns reparația apartamentului sau.

Nelson o fie tătic sau bunic?

„O să avem două gemene în familie!!! Trebuie să mai construim o cameră la Ciurila”, a declarat acesta. Întrebările nu au încetat apară și curiozitatea internauților a fost daca soția lui, Liana, este însărcinată sau iubita fiului sau, Livian de la Puterea dragostei.

„O să ai gemene?”, „Haide cu gemenele!”, „Sănătate Nelson și pentru familia ta… o să aveți o casă frumoasă. Toate cele bune”, „Ce gemene?”, au fost o parte din întrebările oamenilor.

Nelson Mondialu nu a dat declarații despre zvonul care circulă pe internet

Vedeta nu a dorit mărturisească mai multe detalii, dar cu toate astea le-a transmis fanilor apartamentul o fie ca scos din cutie până la Crăciun. Deja au apărut discuții pe internet dacă zvonurile sunt reale sau este doar o strategie de marketing.

„Pentru gemene? O să vedeți. Sunt mândrețe gemenele. Nu e gata până de Crăciun (n. red. casa). Dacă aș avea vreo 20.000 de euro aș face până de Crăciun primul nivel. Sunt bine, sănătos”, a spus tatăl lui Livian Pop.

De ce a renunțat Nelson la America pentru România?

În urmă cu câteva luni, Nelson își lua adio de la fani și avea de gând se mute din țară, dar lucrurile acestea s-au schimbat brusc.

Luna viitoare mă duc la București să îmi iau viza. Mă duc în America, vreau să mă duc în Bronx, în cartier. Chiar acolo, în țigănie, în șerpărie. De aia am și început să învăț engleza, să cânt în engleză, că s-ar putea să… Ești băiat, mergi în Bronx, pe unde a umblat mafia și alte chestii”, a transmis acesta pe Youtube.

Cine este Livian Pop?

Livian este fiul cunoscutului Nelson Mondialu. Acesta a participat la show-ul Puterea Dragostei unde a format o relație cu Bianca Comănici, dar povestea lor s-a destrămat, iar acesta s-a orientat către Alexandra. Noua iubită l-a făcut pe burlac renunțe la viața fară obligații, iar zvonurile cum aceasta o îl facă tătic au apărut foarte repede.