Evenimentul Zilei > Sport > Negoiță râde de afaceristul care a vrut să preia Dinamo: „Vai mama lui, nu avea după ce bea apă!”
Negoiță râde de afaceristul care a vrut să preia Dinamo: „Vai mama lui, nu avea după ce bea apă!”

Negoiță râde de afaceristul care a vrut să preia Dinamo: „Vai mama lui, nu avea după ce bea apă!”

Ionuț Negoiță nu mai poate finanța Dinamo, clubul având mari probleme financiare. Actualul patron al „roș-albilor” și-a amintit de unul dintre investitorii care au vrut să preia pachetul majoritar de acțiuni.

Negoiță și-a amintit de un om de afaceri din India care ar fi vrut să cumpere clubul. „Singura șansă ca acest club să trăiască sunt suporterii. Am văzut că presa l-a mai resuscitat și pe fugitul ăla de acasă, pe indianul ăla, vai mama lui, nu avea după ce bea apă. Și a venit aici, mare om de afaceri. Sunt băgați în seamă toți loserii”, a spus Negoiță, pentru Digi Sport.

Potrivit ProSport, Ionuț Negoiță a mărturisit că a discutat cu notarul său și a pregătit toate actele necesare pentru ca „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo” să preia clubul roș-alb.

Da, sunt de acord cu intenția Asociației ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanților ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marți după Paște, contractul de vânzare cumpărare al pachetului de acțiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregătească actele”, a declarat patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, pentru ProSport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.