Kanal D a publicat lista noilor participanți la populara emisiune EXATLON, iar printre numele înșirate se află, în echipa Faimoșilor mai puțin faimosul Mario Fresh. Dar, după această participare, cu siguranță junele va căpăta mult mai multă popularitate și va avea un nume mai consolidat în media.

Totodată, gurile rele spun că Alexiei nu i-a picat bine decizia iubitului ei, pentru că asta va însemna că nu se vor vedea câteva luni bune. Mai mult, după ce Cătălin Cazacu s-a scuturat de toate promisiunile făcute iubitei lăsate să-l aștepte acasă, flirtând cu Claudia „Cream” Pavel, Alexia ține cont și de acest precedent. Prima mutare a fost făcută prin puterea de influencer a mamei ei, cumva, cu perdea: Andreea Esca a postat pe conturile ei de pe site-urile de socializare, unde are milioane de abonați, o poză care face cât o mie de cuvinte și care a fost aspru criticată de internauți.

Recent, Alexia a postat, poate ca să închidă gura lumii, că îi urează mult succes iubitului ei, în competiția din Republica Dominicană.

Kanal D a anunţat că cel de-al treilea sezon al reality show-ului „Exatlon“ va debuta săptămâna viitoare.

 

 

Te-ar putea interesa și: