Evenimentul Zilei > International > Nebăgată în seamă de autorități și traumatizată pe viață. Coșmarul unei românce din Italia
Nebăgată în seamă de autorități și traumatizată pe viață. Coșmarul unei românce din Italia

Nebăgată în seamă de autorități și traumatizată pe viață. Coșmarul unei românce din Italia

O româncă de 18 ani din orașul italian Padova a fost violată de un coleg de serviciu la începutul anului și a depus două plângeri la poliție, dar fără niciun rezultat.

Tânăra a povestit pentru un ziar italian calvarul prin care trece, mărturisind că oamenii legii nu au chemat-o nici măcar pentru o audiență, scrie gândul.ro.

”Am fost violată de un coleg de muncă în noaptea de Bobotează. Dormeam la o colegă. Am prezentat două plângeri cu rezultatele examenelor medicale. Am fost asigurată că ancheta se va desfășura rapid, însă în tot acest timp nici eu și nici avocatul meu nu am primit vreun semn. Nu am fost chemată niciodată pentru o audiență”, a relatat românca.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: