Evenimentul Zilei > Actualitate > NAŢIUNI întregi se prăpădesc de râs. RUŞII au luat-o RAZNA când au aflat ce au făcut SEMENII lor – FOTO
NAŢIUNI întregi se prăpădesc de râs. RUŞII au luat-o RAZNA când au aflat ce au făcut SEMENII lor – FOTO

NAŢIUNI întregi se prăpădesc de râs. RUŞII au luat-o RAZNA când au aflat ce au făcut SEMENII lor – FOTO

Ruşii nu mai pot de ruşine de când au apărut aceste imagini pe internet şi nu ştiu ce să mai facă pentru a scăpa de umilinţa ce le-a fost adusă.

Consideraţi un popor dur, toată fermitatea cu care se ocupau de probleme şi teama pe care o inspirau adversarilor a dispărut complet după ce pozele au ieşit la suprafaţă. Rtoţi ruşii îşi doresc în aceste momente să intre în pământ de ruşine.

Restul lumii este în delir, naţiuni întregi se prăpădesc de râs la vederea pozelor. Singura reacţie a celorlalte ţări a fost să râdă în hohote.

Pozele subminează în totalitate autoritatea impusă de ruşi, dar problema este că odată ajunse pe internet, nu se mai poate face absolut nimic în această privinţa.

Tot ceea ce pot face este să îndure şi să aştepte să treacă acest val de ruşine.

Sursă foto: Klyker

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.