Evenimentul Zilei > Actualitate > Nat Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, atacat unde nu se aştepta vreodată
Nat Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, atacat unde nu se aştepta vreodată

Nat Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, atacat unde nu se aştepta vreodată

Nat Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, a dezvăluit recent că a fost victima unui atac cibernetic din cauza căruia a fost nevoit să-şi creeze alt cont de Facebook

Celebrul lider interlop bănuit că a plănuit uciderea lui Emi Pian nu-şi poate explica modul în care i-au fost furate parolele. De asemenea, Nat Mincă nu are niciun indiciu despre cine ar putea fi în spatele atacului cibernetic.

În acest context, marele rival al clanului Duduianu şi-a informat fanii şi cunoscuţii că îi pot urmări activitatea pe un cont nou de Facebook. „În legătură cu contul meu de Facebook pe care l-am avut vreo 15 ani, acum câteva zile mi-a fost spart și furat.

Dacă primiți mesaje de pe el, să știți că nu sunt eu. Cred că e deconectat deja, mi l-au deconectat. Mi-a fost furat contul de Facebook, ăla vechi, Nat Mincă, și ăsta e noul meu cont de Facebook.

Se mai întâmplă și pe la casele mai mari. Nu știu ce putea să facă cu contul meu. Acum două zile mi-au spart parolele, mi-au spart tot și mi-au luat contul. Cine, nu știu! Dintr-o dată, n-am mai putut să-l accesez”, a transmis Nat Mincă (n.r. – Remus Mincă, numele real)

Remus Mincă, alias Nat Sadoveanu

Rivalitatea dintre clanul Duduianu şi clanul Sadoveanu

Amintim că Remus Mincă s-a certat cu Emi Pian și cu Ciprian Pian cu doar câteva săptămâni înainte ca liderul calanului Duduianu să fie înjunghiat mortal. La acea vreme, Nat i-a ameninţat cu moartea pe cei doi fraţi din cauza faptului că l-au chemat pe fiul lui la o partidă de poker fără să-l anunțe.

Totodată, Mincă a stat la masă cu Emi Pian și în noaptea în care acesta a murit, dar a plecat acasă înainte ca șeful Duduienilor să fie înjunghiat. În cele din urmă, procurorii n-au găsit dovezi care să indice faptul că Remus Mincă ar fi avut legătură cu crima.

Singurul inculpat în acest dosar este omul care l-a înjunghiat pe Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe. Nat Mincă este vărul lui Aly Sadoveanu, împușcat în cap în SUA la începutul acestui an.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.