Evenimentul Zilei > Politica > Năstase detonează bomba: Iohannis și liberalii vor cere asta la Bruxelles! Ce se întâmplă cu pensile speciale după alegeri?
Năstase detonează bomba: Iohannis și liberalii vor cere asta la Bruxelles! Ce se întâmplă cu pensile speciale după alegeri?

Năstase detonează bomba: Iohannis și liberalii vor cere asta la Bruxelles! Ce se întâmplă cu pensile speciale după alegeri?

Nodul gordian al politicii românești pare să fie, de ceva vreme, problema pensiilor speciale. Un fost premier anunță o teorie-șoc: președintele și liberalii ar urma să intervină la cel mai înalt nivel pentru a soluționa o dată pentru totdeauna problema.

„Au pus ochii pe pensia lui Rareş Bogdan”

Dar, se pare, Iohannis şi liderii liberali s-au mai enervat şi când au aflat că Rareş Bogdan – foarte critic, de altfel, la adresa pensiilor speciale – în afară de faptul că are un salariu de 8000 euro lunar, va primi şi o pensie specială ca europarlamentar, de 4600 de euro pe lună, după un mandat de 4 ani.

În aceste condiţii, surse din PNL spun că s-ar fi solicitat imperativ europarlamentarilor PNL să ceară la Bruxelles eliminarea acestor pensii speciale pentru toti europarlamentarii, pensii care sunt plătite din banii noştri, ai tuturor”, se spune în finalul postării de pe blogul lui Adrian Năstase.

 

PAGINA ANTERIOARA