La clinica Sai Nursing Home, din Uttar Pradesh, o mamă a dar naştere unui copil cu jumătate de cap şi cu ochii foarte mari şi mult ieşiţi în afara craniului.

Doctorii care s-au ocupat de acest caz au ajuns la concluzia că această anomalie a fost posibilă din cauza regimului alimentar al mamei, conform dailymail.co.uk.

Din păcate, fetiţa nu a trăit mai mult de 48 de ore, dar acest caz a stârnit numeroase reacţii pe reţelele de socializare din toată lumea.

Astfel, fanii teoriilor conspiraţiilor au înaintat o variantă ce ţine mai mult de science-fiction. Aceştia susţin că fetiţa cu jumătate de cap din India ar fi rezultatul cuplării unui extraterestru cu femeia din India.

În sprijinul teoriilor, care sunt greu de crezut şi mai ales greu de demonstrat, aceştia au postat mai multe fotografii în care susţin că apar “copii-extratereştri”.

De altfel, mama care a devenit celebră datorită acestui caz, a născut anterior trei copii sănătoşi, ceea ce îi contrazice pe adepţii teoriilor înmulţirii extratereştrilor cu oameni.