Evenimentul Zilei > Actualitate > O bază extraterestră, reperată pe Lună! Acesta să fie motivul pentru care NASA a abandonat misiunile? Video în articol
O bază extraterestră, reperată pe Lună!  Acesta să fie motivul pentru care NASA a abandonat misiunile? Video în articol

O bază extraterestră, reperată pe Lună! Acesta să fie motivul pentru care NASA a abandonat misiunile? Video în articol

NASA este din nou preocupată cu cercetările pe Lună pentru că, în opinia specialiştilor, a descoperit o bază extraterestră, potrivit Express.

Deși nu există dovezi științifice care să susțină ideea că extratereştrii trăiesc pe Lună, unii cercetători sunt încă convinși de această idee. Recent, o presupusă bază  a fost descoperită pe suprafața singurului satelit natural al Pământului.  Conform multor teorii, extraterestrii ar trăi pe Lună unde  dezvoltă o tehnologie misterioasă.  NASA ar fi decis să se reîntoarcă pe lună pentru a colecta "informații despre străini" și pentru a "copia tehnologia extraterestră".  

Scott C. Waring, un expert celebru, a emis astfel de ipoteze după ce a văzut mai multe ciudățenii situate în apropiere de polul sud al Lunii. Waring a explicat: "Există atât de multe structuri și discuri extraterestre pe această fotografie, încât este uimitor".  "Știm acum de ce NASA s-a întors din nou și din nou. A fost să colecteze informații despre extratereştri și orașe pe Lună și să organizeze o posibilă misiune de recuperare a tehnologiei extraterestre".

Nu este prima dată când a fost găsită o structură misterioasă pe suprafața lunară. Unii teoreticieni de conspirație susțin că Luna ar putea fi ocupată de extraterestri și de aceea NASA nu s-a mai întors de la sfârșitul misiunilor Apollo în anii 1970.  Ei bănuiesc că descoperiri precum această piramidă și alte anomalii ar putea fi monumente construite de o civilizație extraterestră antică, mai notează Express.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.