Deși nu există dovezi științifice care să susțină ideea că extratereştrii trăiesc pe Lună, unii cercetători sunt încă convinși de această idee. Recent, o presupusă bază  a fost descoperită pe suprafața singurului satelit natural al Pământului.  Conform multor teorii, extraterestrii ar trăi pe Lună unde  dezvoltă o tehnologie misterioasă.  NASA ar fi decis să se reîntoarcă pe lună pentru a colecta "informații despre străini" și pentru a "copia tehnologia extraterestră".  

Scott C. Waring, un expert celebru, a emis astfel de ipoteze după ce a văzut mai multe ciudățenii situate în apropiere de polul sud al Lunii. Waring a explicat: "Există atât de multe structuri și discuri extraterestre pe această fotografie, încât este uimitor".  "Știm acum de ce NASA s-a întors din nou și din nou. A fost să colecteze informații despre extratereştri și orașe pe Lună și să organizeze o posibilă misiune de recuperare a tehnologiei extraterestre".

Nu este prima dată când a fost găsită o structură misterioasă pe suprafața lunară. Unii teoreticieni de conspirație susțin că Luna ar putea fi ocupată de extraterestri și de aceea NASA nu s-a mai întors de la sfârșitul misiunilor Apollo în anii 1970.  Ei bănuiesc că descoperiri precum această piramidă și alte anomalii ar putea fi monumente construite de o civilizație extraterestră antică, mai notează Express.

 

Te-ar putea interesa și: