Internationalul roman a fost ultimul jucator interogat de Procuratura din Torino de pe o lista de 30 de fotbalisti, cu privire la activitatile depuse de Antonio Giraudo si Luciano Moggi, fosti conducatori ai clubului Juventus.

Sursa citata noteaza ca dopajul administrativ se refera la "falsele comunicatii sociale si la incalcarea legilor in materie de impozite pe venit".

In luna mai a anului 2006, presa italiana a anuntat ca fostul director general al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, a folosit facturi false in transferul mijlocasului Adrian Mutu la gruparea torineza.

Sursa citata a notat ca Moggi a folosit facturi emise de o societate inexistenta din Londra, condusa de Francesca Romana Dolazza si Massimo Bassoli, ambii fiind retinuti in urma incasarii mai multor milioane de euro din contributiile publice.

Dolazza si Bassoli garantau facturi emise de societati inexistente cu sediul in afara Italiei, fraudand fiscul si umfland sumele.

Moggi a apelat si el la cei doi in cazuri de achizitii complicate de jucatori, asa cum a fost si la transferul lui Mutu.