Evenimentul Zilei > Actualitate > Mutu: „Am depasit asteptarile”
Mutu: „Am depasit asteptarile”

Mutu: „Am depasit asteptarile”

Dupa ce Romania a devenit membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, presa italiana a vehiculat ideea ca Adrian Mutu, devenit acum jucator comunitar, ar putea parasi AC Fiorentina pentru un club de top.

„Briliantul”, considerat cel mai in voga atacant din Serie A, a fost insa foarte transant: „In ceea ce ma priveste, timp de patru ani puteti sa nu-mi pomeniti numele in ziare, fiindca eu de aici nu plec”.

Dupa perioada „neagra” de la Chelsea Londra si tranzitia de la Juventus Torino, Adrian Mutu formeaza acum, la echipa toscana, impreuna cu Luca Toni, varful nationalei Italiei, cel mai puternic cuplu de atacanti din Peninsula. „Cred ca am depasit asteptarile tuturor. Dar asta ne face sa fim responsabili de soarta echipei”, a recunoscut pitesteanul, aflat in cantonament la Marbella, in Spania.

Desi Fiorentina ocupa locul 4 in clasamentul primei divizii italiene, la 15 puncte de liderul Inter Milano, atacantul roman considera ca obiectivul echipei sale este salvarea de la retrogradare. „Suntem multumiti de ceea ce am reusit pana acum, dar nu este cazul sa vorbim de cupele europene, acest lucru ne-ar putea afecta atingerea obiectivului principal, care ramane salvarea de la retrogradare. Doar atunci cand vom acumula numarul minim de puncte pentru a ramane in Serie A vom putea vorbi de alte obiective”, a spus Mutu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News