Evenimentul Zilei > Actualitate > Mutați de 2 ani la Lugoj, rromii din CLANUL BUCĂTARU au deschis BORDEL Paradis I GALERIE FOTO
Mutați de 2 ani la Lugoj, rromii din CLANUL BUCĂTARU au deschis BORDEL Paradis I GALERIE FOTO

Mutați de 2 ani la Lugoj, rromii din CLANUL BUCĂTARU au deschis BORDEL Paradis I GALERIE FOTO

Un bordel clandestin amenajat în spatele unei săli de sport din Lugoj, pe principala arteră de acces în oraș, a fost închis, noaptea trecută, de polițiști. Clubul de noapte aparținea clanului de rromi, Bucătaru. Marius Bucătaru, cunoscut interlop craiovean, s-a mutat de trei ani la Lugoj, cu fratele și soția, în speranța că vor putea continua”afacerile” departe de vigilența oamenilor legii.

Operaţiune în forţă a poliţiştilor de la “Crimă Organizată” şi a celor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, noaptea de marți spre miercuri, la Lugoj. Aceștia au descins în clubul de noapte Paradis, transformat în cartierul general al reţelei de proxeneți condusă de Marius Bucătaru.

Mai multe fete erau exploatate sexual aici, și supuse la orori de nedescris. Tariful lor era de 100 de euro pe oră, iar ”campioana” le-a ”produs” proxeneților 3.000 de euro în 10 zile. Clienții le căutau pe fete la local, plateau unuia din frații Bucătaru, apoi pleca cu ”aleasa” în apropiere, la motel sau hotel, pentru consumarea actului sexual. Fetele erau disponibile 24 de ore din 24.

Polițiștii și un procuror DIICOT au descins aproape de miezul nopţii, în Paradis. Acțiunea a vut loc imediat ce un investigator sub acoperire a plătit pentru una din prostituate şi a plecat cu ea la un motel din apropiere.

Acesta a fost momentul în care în clubul de noapte Paradis au intrat mascații. Două fete au fost găsite de poliţişti în baie, pregătindu-se pentru o nouă noapte de muncă. În bar au descoperit 4.800 de euro, bani care, conform unuia din membrii grupării ar fi fost încasați în seara cu pricina.

 

Conform anchetatorilor, prostituatele erau ținute din scurt, monitorizate din momentul în care ieșeau din Paradis cu câte un client, și agresate dacă nu se supuneau ordinelor venite de la Bucătaru. Dacă depăşeau ora pentru care se plătise, erau sunate şi avertizate să se întoarcă urgent la club sau să ceară bani în plus, iar dacă nu se conformau erau crunt battue la întoarcere.

Anchetatorii au dus la audieri şapte persoane acuzate, iniţial, de trafic de persoane şi constituirea unui grup infracţional organizat şi patru prostituate. Poliţiştii de la “Crimă Organizată” percheziţionează și locuinţele suspecţilor. ( Fotografii: Adrian Pîclișan)

Vom reveni cu detalii.