Evenimentul Zilei > Social > Mutare importantă în mass-media. Un fost șef Pro TV a ajuns la Antena 1
Mutare importantă în mass-media. Un fost șef Pro TV a ajuns la Antena 1

Mutare importantă în mass-media. Un fost șef Pro TV a ajuns la Antena 1

Mutare importantă în mass-media din România. O fostă șefă a Pro TV a preluat coordonarea Observatorului de la Antena 1.

Anca Budinschi, care a fost director la Pro Tv a trecut la postul de televiziune Antena 1 și va conduce Observatorul. Informația a fost prezentată de Pagina de Media.

Anca Budinschi a fost mulţi ani director în Pro TV, iar mai apoi, pentru o scurtă vreme a lucrat ca director de programe la postul de televiziune Prima TV.

Ea a preluat coordonarea principalei emisiuni de ştiri de la Antena 1, în locul lui Gabriel Hizo, care s-a ocupat până în prezent de Observator. La rândul său, conform sursei citate, Gabriel Hizo va fi transferat pe un alt post, în cadrul trustului de presă Intact. El va deține un alt rol.

De altfel, se pare că angajații Antenei 1 au fost anunţaţi deja în legătură cu această mutare. Acestora li s-a adus la cunoștință mutarea printr-un mesaj intern. Informația a fost confirmată oficial de reprezentanții postului de televiziune Antena 1, care nu au dat, însă, mai multe detalii.

Anca Budinschi are o experienta de peste 20 de ani in televiziune. Ea a activat la Pro TV unde a ocupat de-a lungul timpului mai multe posturi de conducere. Rând pe rând a fost director executiv, director general si director de programe.

Cine este Anca Budinschi

În anul 2012 Anca Budnschi a preluat funcţia de director general al Pro TV după ce l-a înlocuit pe Costi Mocanu. Un an mai târziu, în luna noiembrie a anului 2013, ea a fost numită director executiv, iar funcţia de director general a fost preluată de Aleksander Cesnavicius.

De-a lungul vremii, Anca Budinschi a fost director la postul de radio ProFM, între 1993-1999, director Mediafax TV (1999-2002), director Stirile Pro TV (2002-2003), director programe Pro TV (2003-2012), CEO Pro TV 2012-2013.

Anca Budinschi a mai lucrat un singur an la Pro TV, iar în 2014 a părăsit postul de televiziune.

În toamna anului trecut s-a alăturat Prima TV, unde a fost director de programe până de curând.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: