Evenimentul Zilei > Politica > MUTARE BOMBĂ! DACIAN CIOLOȘ VA CANDIDA în fruntea listei USR, partidul lui NICUȘOR DAN. Alți MINIȘTRII TEHNOCRAȚI se pregătesc să i se alăture. Robert Turcescu lansează o informație din culisele politicii.
MUTARE BOMBĂ! DACIAN CIOLOȘ VA CANDIDA în fruntea listei USR, partidul lui NICUȘOR DAN. Alți MINIȘTRII TEHNOCRAȚI se pregătesc să i se alăture. Robert Turcescu lansează o informație din culisele politicii.

MUTARE BOMBĂ! DACIAN CIOLOȘ VA CANDIDA în fruntea listei USR, partidul lui NICUȘOR DAN. Alți MINIȘTRII TEHNOCRAȚI se pregătesc să i se alăture. Robert Turcescu lansează o informație din culisele politicii.

Robert Turcescu lansează pe contul său de FB o informație bombă din culisele politicii: Dacian Cioloș, actualul prim-ministru, va candida pe listele USR, partidul lui Nicușor Dan. Mișcarea, pusă la cale de Klaus Iohannis vizează crearea unui partid de sprjin pentru PNL, în perspectiva unei guvernări PNL-USR.

Postarea integrală a lui Robert Turcescu: "Eu cred ca premierul Dacian Ciolos se pregateste sa candideze in aceasta toamna, probabil pe listele USB-USR. Si ca alaturi de el vor intra in politica pe listele aceluiasi partid si alti membri tehnocrati ai actualului cabinet. Probabil ca aceste informatii le are si Liviu Dragnea, de aici si contrele din ce in ce mai virulente dintre el si primul-ministru, inclusiv amenintarile cu motiunea de cenzura. La PNL Ciolos nu se va duce pentru ca Iohannis isi doreste sa faca din USB-USR ceea ce este ALDE pentru PSD: un partid de sprijin pentru o eventuala guvernare liberala. Ca sa decoleze cit de cit in aceste alegeri generale, Nicusorul si Clotilda nu sint suficienti pentru USB-USR. E nevoie de mai mult si acel "mai mult" ar putea fi Ciolos. Care, in ciuda declaratiilor ca nu candideaza in aceasta toamna, ar putea fi induplecat de "rugamintile" unei mari coalitii a societatii civile care sa-i ceara sa intre in jocul politic pentru a opri, desigur, regruparea unei "coalitii a penalilor". De altfel, pentru orice minte lucida, e clar ca singura varianta de a-l mai vedea pe Ciolos la Palatul Victoria ca prim-ministru dupa alegerile generale e aceea in care isi asuma un rol politic. Partea cu tehnocratul/tehnocratia nu mai tine din decembrie incolo. 
Atentie, nu zic ca e bine, nu zic ca e rau. La urma urmelor, Ciolos are dreptul de a intra in politica la fel ca orice alt cetatean al acestei tari. Am vrut doar sa atrag atentia asupra unor mutari politice care se pregatesc sub ochii nostri. 
Tic-tac, tic-tac…:"

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.