Evenimentul Zilei > Actualitate > Mulți bărbați suspină după ea, dar puțin știu cum arăta Daniela Crudu caând a intrat în showbiz! GALERIE FOTO cu transformarea incredibilă
Mulți bărbați suspină după ea, dar puțin știu cum arăta Daniela Crudu caând a intrat în showbiz! GALERIE FOTO cu transformarea incredibilă

Mulți bărbați suspină după ea, dar puțin știu cum arăta Daniela Crudu caând a intrat în showbiz! GALERIE FOTO cu transformarea incredibilă

Cunoscută de toată lumea pentru aparițiile sale incendiare la televiziunile din România, Daniela Crudu a ajuns să pătrundă în lumea bună din shobizul românesc cu multă muncă, dar și curaj.

Puțin știu însă că tânăra vedetă a fost cunsocută, după ce a apărut într-un videoclip, care a fost foarte difuzat pe tv cât și pe internet. 

Pe vremea când avea doar 17 ani, bruneta s-a făcut remarcată într-un videoclip al trupei B.U.G Mafia, "Pantelimonu petrecere", apărută în 1996.

De la fata de atunci, până la bruneta focoasă de astăzi, Daniela Crudu a trecut prin foarte multe transformări și, bineînțeles, prin multe operații estetice.

Prima schimbare a făcut-o când și-a pus silicoane. Operația a fost posibilă cu semnătura tatălui, întrucât Daniela era încă minoră la acea vreme.

De atunci, Daniela Crudu a pfăcut mulți bărbați să suspine, pozând chiar și în Playboy. Imagini care surprind transformarea Cruduței pot fi văzute în galeria foto de mai sus.