Evenimentul Zilei > Monden > Mugur Mihăescu dă cărțile pe față! Cât l-a afectat, de fapt, pandemia. E mai grav decât tot ce a spus
Mugur Mihăescu dă cărțile pe față! Cât l-a afectat, de fapt, pandemia. E mai grav decât tot ce a spus

Mugur Mihăescu dă cărțile pe față! Cât l-a afectat, de fapt, pandemia. E mai grav decât tot ce a spus

Mugur Mihăescu este un nume extrem de sonor în lumea mondenă. Cariera sa de comediant a fost una încununată cu succes, iar banii obținuți au fost investiți în afaceri. A renunțat la personajul care l-a făcut celebru, Leana din Vacanța Mare, și s-a implicat mai mult în bunul mers al firmei pe care o conduce. Din păcate, pandemia l-a afectat extrem de tare, actorul recunoscând acest lucru.

Pandemia provocată de COVID-19 a făcut multe schimbări în întreaga lume. Din păcate, multe afaceri au fost afectate în această perioadă, iar Mugur Mihăescu nu ascunde faptul că și el a avut de suferit. A vorbit de mai multe ori deschis despre situația sa, însă nu a oferit detalii cu privire la cât de mult a fost afectat. Celebrul actor susține că a întâmpinat multe greutăți în afaceri de-a lungul timpului, însă pandemie a fost cea mai grea lovitură.

Mugur Mihăescu a vorbit deschis despre pierderile sale și susține că, deși a ajuns aproape de faliment, nu a renunțat. Atunci când totul mergea bine a pus bani deoparte pentru zile negre, iar acum s-a folosit de ei pentru a repune afacerea pe picioare. Actorul susține că, deși nu este totul încă roz, afacerea începe să își revină ușor, ușor.

„Da, firma mea a pierdut. A pierdut ca toate celelalte firme din toate domeniile astea. Am pierdut aproape tot. Noroc că aveam bani puși deoparte și am zis că susținem. Deocamdată businessul meu își revine”, a spus actorul, în cadrul unei emisiuni TV.

Mugur Mihăescu mărturisește că el nu a pierdut nimic. Firma pe care el o conduce a trecut printr-o perioadă mai grea, însă patronul nu pică. Celebrul actor susține că ar trebui ca românii să se detașeze de obiceiul de a băga în aceeași oală o afacere cu persoana care o conduce.

Mugur Mihăescu nu a făcut un scop din a obține profit

Actorul susține că întreaga sa carieră a venit la pachet cu multă muncă și implicare. Atunci când a plecat pe acest drum, nu s-a gândit și la partea financiară, ci doar la pasiunea cu care el făcea anumite lucruri. Banii au început să vină treptat, în timp ce el devenea o persoană din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată de români. Personajele care l-au făcut extrem de iubit au fost Leana din Vacanța Mare și celebrul polițist Garcea.

„N-am avut un țel în viață să mă îmbogățesc. Banii au venit treptat, nu m-am îmbogățit peste noapte. M-am îmbogățit din faptul că au început să vină banii”, a spus Mugur Mihăescu la Acces Direct.

Ajuns la frumoasa vârstă de 54 de ani, actorul susține că este împlinit pe toate planurile. Își dorește să fie sănătos și fericit, dar subliniază faptul că siguranța financiară este și ea extrem de importantă pentru o viață liniștită.