Evenimentul Zilei > Actualitate > Motivul ULUITOR pentru care o femeie nu a zâmbit timp de 40 de ani. Medicii sunt uimiţi
Motivul ULUITOR pentru care o femeie nu a zâmbit timp de 40 de ani. Medicii sunt uimiţi

Motivul ULUITOR pentru care o femeie nu a zâmbit timp de 40 de ani. Medicii sunt uimiţi

Tess Christian, în vârstă de 50 de ani, din Marea Britanie, nu a mai zâmbit de 40 de ani. Motivul pentru care a ales să facă acest lucru este de neînâeles pentru majritatea oamenilor.

Deşi medicii nu sunt de acord cu această tehnică, Tess consideră că datorită faptului că nu a zâmbit deloc în ultimii ani a reuşit să rămână cu faţa intactă şi să nu aibă riduri în jurul ochilor, gurii sau pe frunte.

Pe de altă parte, atât psihologii, cât şi medicii dermatologi consideră că oamenii au nevoie să zâmbească pentru a-şiu relaxa faţa, dar şi pentru faptul că atunci când zâmbim eliberăm mai umlţi hormoni benefici pentru creier, scrie Dailymail.co.uk.

Tess Christian nu este singura femeie care a apelat la această tehnică. Kim Kardashian şi Victoria Beckham se numără printre persoanele publice care încearcă să zâmbească de cât mai puţine ori pentru a-şi păstra tenul tânăr.

Până la urmă, spun medicii, stilul de viaţă, starea psihică, odihna şi sportul, dar şi genetica sunt cele care influenţează direct corpul nostru.