Evenimentul Zilei > Monden > Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl mai cunune pe Cristi Borcea, a treia oară
Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl mai cunune pe Cristi Borcea, a treia oară

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl mai cunune pe Cristi Borcea, a treia oară

Gigi Becali a mărturisit de ce a refuzat să-l cunune pe Cristi Borcea pentru a treia oară, atunci când fostul acționar de la Dinamo s-a căsătorit cu Valentina Pelinel.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, este naşul lui Borcea din primele două căsătorii, respectiv cele cu Mihaela Borcea şi cu manechinul Alina Vidican. Însă, latifundiarul din Pipera a refuzat să-l mai cunune pe prietenul său pentru a treia oară.

Gigi Becali a mărturist de ce nu a mai vrut să facă a cest gest, când fostul acționar al lui Dinamo s-a căsătorit cu Valetina Pelinel.

„El mai voia să-l mai năşesc, dar eu nu mă joc, eu când l-am cununat pe Cristi, că-l iubesc, i-am spus aşa: `Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Dar eu nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părinte spiritual şi, pentru mine, tu ești finul și ea e fina, Alina`.

Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel, dar, `copii, luaţi-vă naşi`. Pentru mine, Alina e fina şi copiii cu Alina care au fost botezaţi de mine, că nu ne jucăm de-a nășitul. (…) Dragostea e altceva, dacă o iubeşti nu o laşi niciodată, o ţii toată viaţa.

Eu i-am zis (lui Borcea – n.r.) că atunci când îi critic pe oamenii care-şi lasă nevestele, nu fac aluzie la el. Prima nevastă este dar, a doua este mila, te lasă Dumnezeu, că tu eşti vagabond, să o laşi pe prima, să o iei pe a doua, din milă petru tine te iartă, dar a treia se zice că este blestemul”, a declarat Gigi Becali, la Antena 3.

Întrebat dacă mai ţine legătura cu Alina Vidican, latifundiarul din Pipera a negat. „Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Pentru mine, Alina Vidican este fina mea”, susţine Becali.

În prezent, Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Cristi Borcea s-a născut pe 17 ianuarie 1970, este un om de afaceri român, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București (1995-2012). Borcea și-a făcut averea în afacerile cu gaz lichefiat, prin firma Petrom LPG. Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, dar a fost eliberat condiționat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: