Evenimentul Zilei > International > Motivul pentru care Donald Trump a refuzat să treacă la veganism. Dezvăluiri de la Casa Albă
Motivul pentru care Donald Trump a refuzat să treacă la veganism. Dezvăluiri de la Casa Albă

Motivul pentru care Donald Trump a refuzat să treacă la veganism. Dezvăluiri de la Casa Albă

Fostul director de comunicare la Casa Albă a declarat că Trump a primit provocarea de a accepta dieta vegană timp de o lună, dar acesta a refuzat-o spunând că nu îi face bine organismului și că risca să-l afecteze neurologic. Propunerea era în interes caritabil, se donau 1 milion de dolari către veteranii de război.

„Un băiețel a început să-l provoace pe Trump, prin reclame televizate și afișaje de pe autostradă, să devină vegan. Dacă președintele ar fi fost de acord, spunea băiatul, organizația caritabilă pe care o reprezenta ar fi donat 1 milion de dolari veteranilor”, scrie Stephanie Grisham

„Eram director de comunicare la acea vreme și l-am întrebat în mod jovial pe președinte dacă ar lua vreodată în considerare să facă acest lucru, având în vedere că provocarea ar fi strâns mulți bani pentru o cauză bună. Știam că-i plac fripturile și cheeseburgerii, însă o lună nu părea așa de lungă”, a mai declarat fostul director de comunicare.

donald trump tradat impeachment

Fostul președintele a refuzat categoric

Fostul președinte Donald Trump nu crede în dieta vegană, ba chiar a declarat aceasta poate duce la multe carențe în organism.

„Nu, nu. Îți dă peste cap chimia corpului, creierul. Dacă pierd chiar și un singur neuron, suntem terminați”, a transmis  fostul președintele.

Cine e Stephanie Grisham?

Stephanie Grisham este fost director de comunicare la Casa Albă în timpul administrației conduse de Donald Trump. Aceasta a scris o carte „I’ll Take Your Questions Now” (Acum vă pot răspunde la întrebări), în care a povestit cum fostul președinte al SUA a refuzat o provocare publică dintr-o campanie cu scop caritabil prin care urmau să fie donați 1 milion de dolari către veteranii de război doar pentru nu a vrut renunțe la burgeri. Stephanie Grisham a fost alături familiei Trump timp de cinci ani, perioadă în care a ocupat poziții importante, inclusiv secretar de presă la Casa Albă, dar a horatat demisioneze pe 6 ianuarie.