Evenimentul Zilei > Actualitate > Motivul HALUCINANT pentru care o mireasă şi-a părăsit logodnicul la altar. Ce a făcut femeia care NU vorbeşte cu PROŞTII
Motivul HALUCINANT pentru care o mireasă şi-a părăsit logodnicul la altar. Ce a făcut femeia care NU vorbeşte cu PROŞTII

Motivul HALUCINANT pentru care o mireasă şi-a părăsit logodnicul la altar. Ce a făcut femeia care NU vorbeşte cu PROŞTII

O mireasă şi-a părăsit logodnicul la nuntă, atunci când a aflat că nivelul de educaţie al mirelui era mai scăzut decât cel aşteptat de ea.

Verii miresei au testat cunoştinţele de aritmetică ale mirelui, întrebându-l cât fac 15 + 6, iar bărbatul a răspuns "17". Surprinsă şi enervată, mireasa a plecat de la nuntă, spre marea mirare a invitaţilor. Apropiaţii mirelui au încercat să o oprească, însă ea a acuzat familia viitorului soţ că a păcălit-o în privinţa nivelului real de educaţie al logodnicului, conform Agerpres, care citează site-ul 7sur7.be.

"Chiar şi un elev la începutul şcolii poate răspunde la o asemenea întrebare. Situaţia a fost extrem de stânjenitoare pentru toţi fiindcă pregătisem totul şi prestigiul nostru social era în joc", a spus furios tatăl miresei.

A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a linişti cele două părţi, care şi-au înapoiat cadourile schimbate înaintea ceremoniei.

Majoritatea căsătoriilor din India sunt aranjate de familiile viitorilor soţi, care se întâlnesc rar înaintea nunţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.