Evenimentul Zilei > Monden > Motivul ascuns al lui Kate Middleton. S-a aflat de ce poartă culori „stridente” şi pe cine imită
Motivul ascuns al lui Kate Middleton. S-a aflat de ce poartă culori „stridente” şi pe cine imită

Motivul ascuns al lui Kate Middleton. S-a aflat de ce poartă culori „stridente” şi pe cine imită

Kate Middleton intrase într-un con de umbră după ce cumnata sa, Meghan Markle, a acaparat toată atenția presei britanice şi nu numai. 

Kate Middleton a apelat la un truc pentru ca „oamenii să o poată remarca”, după ce a stat mai bine de un an în umbra lui Meghan Markle.

Inspirată de ţinutele viu colorate ale Reginei, Hate şi-a achiziționat o colecție uimitoare de haine care o scot în evidenţă, deseori fiind numită drept cea mai elegantă regală din Marea Britanie.

Aspectul Ducesei de Cambridge s-a schimbat mult, dar şi  garderoba. În special culorile. De ce asta?

În această vară, Kate Middleton a fost văzută în diferite culori, de la bluza roșie pe care a purtat-o ​​la un meci de fotbal din Anglia până la rochia verde pe care a îmbrăcat-o în ziua 12 a turneului de la Wimbledon. Aceste articole de îmbrăcăminte erau strălucitoare și atrăgătoare, dar Kate nu purta întotdeauna haine deosebite. Dar, dintr-o dată s-au schimbat alegerile ei de modă.

Tom Cruise, Hayley Atwell and More Bring Star Power to Wimbledon 2021 - E! Online - CA

Potrivit expertului în modă  Samantha Harman, unul dintre motive a fost că aceste tonuri neutre și „reci” se potrivesc lui Kate. Ea a spus: „Kate este ceea ce în analiza culorilor am numi o vară răcoroasă. Tonurile reci și moi se potrivesc cu adevărat ei și arată elegant și sofisticat. Albastru, visiniu, albastru deschis, gri și nuanțe de roz o fac cu adevărat să strălucească”.

Ce urmăreşte Kate cu aceste noi abordări în ţinutele sale

Samantha a sugerat că alegerea culorilor calde de până acum, Kate a arătat că preferă să nu atragă atenția asupra ei, optând pentru a se îndepărta de lumina reflectoarelor.

Stilistul personal a spus: „Deși este viitoarea regină, Kate nu este aici pentru a încerca să stea în lumina reflectoarelor. La nunta lui Harry și Meghan, de exemplu, ea a purtat o rochie crem Alexander McQueen pe care am văzut-o până acum. În mod clar nu a vrut să facă nimic pentru a atrage atenția de la cuplul fericit”.

Meghan Markle and Kate Middleton discussing joint Netflix project: report

Şi totuşi, în ultimele luni, Kate a început să poarte culori puternice. roșu, galben şi verde strălucitor. Expertul în modă a susținut că această schimbare ar fi putut fi inspirată de regină, spunând: „Acest lucru este practicat de regină, astfel încât oamenii să o poată remarca”.

Samantha a continuat: „Când oamenii merg la evenimente în care știu că se află membrii familiei regale, vor să o vadă pe regină și pe Kate. Deci, la fel ca Regina, a început să adauge mai multă strălucire în garderoba ei, astfel încât să fie ușor de văzut de către oameni”.

Kate Middleton style news: Kate Middleton's best looks during tour of Scotland

„Ca națiune, o iubim pe regină. Și întrucât Kate și William se vor pregăti pentru viață în vârful familiei regale în viitor, este important să poată menține dragostea și sprijinul publicului.

Culorile strălucitoare ale lui Kate arată că a crescut în încrederea de sine

Bloggerul de modă Melita Latham a fost de acord că alegerea culorilor lui Kate dezvăluie mai mult despre ducesă decât până acum.

Ea a spus: „Garderoba lui Kate, deși variată, probabil nu este tactică. Alegerea rochiilor este destul de adaptată evenimentelor și importanței sale”, doar va fi viitoarea regină a Regatului Unit, scrie Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: