După 13 ani, Donald Trump Jr. divorțează de Vanessa Haydon, femeia cu care are cinci copii. Vestea-șoc a primăverii a surprins întregul continent american, chiar dacă se știa că există probleme în familia celor doi, potrivit Digi Sport.

În presa de profil au apărut constant ipoteze cu privire la momentul care a declanșat separarea oficială dintre cei doi, iar un zvon care a prins foarte ușor ochii cititorilor a fost cel legat de o aventură a celui mai mare fiu al președintelui american cu cântăreața de 34 de ani, Aubrey O’Day.

Frumoasa artistă a admis, într-un final, că a avut o aventură cu Donald Trump Jr., dar insistă că nu acesta a fost motivul care a dus la ruptura din familia omului de afaceri.

Frumoasa blondă și fiul președintelui SUA se căsătoriseră în 2005. Relația lor s-a răcit treptat, Juniorul fiind în ultimii ani foarte mult plecat de acasă, mergând în majoritatea timpului la vânătoare. De la un moment dat încolo, Donald Trump Jr. ar fi reîncercat să aprindă flacăra dintre cei doi, dar nu a reușit să ajungă la vreun rezultat mai bun.

Cântăreața insistă că aventura ei cu fiul lui Trump nu este nici pe departe motivul divorțului.

„Am avut o aventură cu el, dar sub nicio formă nu ăsta e motivul pentru care divorţează”,  spus Aubrey O’Day pentru TMZ, afirmând că relația cu omul de afaceri a început după ce mariajul său  devenise imposibil de salvat.