Evenimentul Zilei > Monden > Moștenire grea pentru fiul lui Marcel Toader. Maximilian e falit: a vândut tot și încă e dator
Moștenire grea pentru fiul lui Marcel Toader. Maximilian e falit: a vândut tot și încă e dator

Moștenire grea pentru fiul lui Marcel Toader. Maximilian e falit: a vândut tot și încă e dator

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, a vorbit despre datoriile pe care le-a preluat după decesul tatălui său, din anul 2019.

Maximilian Toader, fiul omului de afaceri Marcel Toader, decedat în anul 2019, a vorbit despre datoriile cu care a rămas după dispariția tatălui său. El a transmis că Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader are o mașină ce a fost achiziționată pe prin intermediul uneia dintre firmele tatălui său, care ar trebui să fie restituită. Mașina are o valoare aproximativă de 40.000 de euro.

Maximilian Toader mai are de achitat 30.000 de euro după decesul tatălui său

Maximilian Toader a spus că nu a avut grija banilor atât timp cât a trăit tatăl său, dar după dispariția omului de afaceri, au început problemele. Acum, el mai are de acoperit suma de 30.000 de euro.

„În momentul când a murit, tata avea datorii de 170.000 de euro. Tata m-a ferit de problemele financiare cât a trăit. După ce el nu a mai fost a trebuit să despic eu firul în patru. În momentul când a murit avea datorii de 170.000 de euro.

”Am vândut apartamentul în martie. Au mai rămas de dat 30.000 de euro. A mai rămas și o mașină, care e cumpărată pe una dintre firmele lui și care e în posesia fostei soții, Gabriela Cristea. Ea trebuie să dea mașina înapoi. Mi-au cerut la succesiune toate actele de divorț, de la cele șase căsnicii ale tatălui meu”, a spus Maximilian Toder la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Marcel Toader a murit la vârsta de 56 de ani, din cauza unui infarct, în luna august a anului 2019

După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

Gabriela Cristea și Marcel Toader au trecut printr-o despărțire cu mare scandal. Prezentatoarea TV a acuzat faptul că fostul soț i-a sustras suma de 400.000 de euro, pe care i-a transferat în contul uneia dintre firmele sale.

„El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cont pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, spunea avocata Ionela Vasile în 2018.