Cu toate că este un dur în ring, în viața de zi cu zi Cătălin Moroșanu este cu totul alt om. Te întâmpină cu glume, este mereu vesel, dornic de petrecere, iar distracția din cluburile de fițe, acolo unde sunt multe fete frumoase,  nu reprezintă o necunoscută pentru el, scrie Cancan.

Cum era fără soție în club și a părut să aibă chef de dans, luptătorul s-a integrat rapid în mulțimea de pe ring, în apropierea unei domnișoare sexy. La un moment dat, când distracția era în toi și noaptea s-a așternut peste petrecăreți, după ce au discutat preț de câteva minute, Cătălin Moroșanu a încercat chiar să-i fure un sărut tinerei.

„Luptătorul nu ar fi în premieră într-o astfel de situație. Ba chiar ar fi treia oară când Cătălin Moroșanu este văzut în astfel de ipostaze într-un club de fițe. Atitudinea lui ar ridica anumite semne de întrebare.

De ceva vreme, gurile rele vorbesc inclusiv de faptul că relația de 16 ani a luptătorului ar fi început să scârțâie și că ar fi apărut mai multe indicii care ar conduce la eventualitatea unui divorț”, mai precizează sursa citată.