Evenimentul Zilei > Justitie > Monstrul cu chip de mamă! Femeia care a ucis trei bebeluși a fost condamnată. Cazul care a oripilat România
Monstrul cu chip de mamă! Femeia care a ucis trei bebeluși a fost condamnată. Cazul care a oripilat România

Monstrul cu chip de mamă! Femeia care a ucis trei bebeluși a fost condamnată. Cazul care a oripilat România

O femeie din comuna Poiana Negri, judeţul Suceava, acuzată că şi-a ucis bebelușii imediat după ce i-a născut, a fost condamnată de Tribunalul Suceava la 15 ani de închisoare.

Acest caz a șocat pe toată lumea, în 2019, atunci când a fost prezentat opiniei publice. Cadavrul unuia dintre micuți a fost ascuns timp de 2 săptămâni în casă, pentru că pământul era prea înghețat ca să-l îngroape.

Ana Pardău, o femeia cu studii superioare, în vârstă de 39 de ani, şi care lucra ca ingineră la o multinațională, i-a îngrozit pe toţi cu faptele sale. Nimeni nu se aştepta ca femeia să recurgă la astfel de gesturi.

Bebelușii, uciși cu sânge rece

Căsătorită din anul 2008, femeia devenea pentru prima dată mamă în 2009. După doi, respectiv şase ani, devenea din nou mamă. Doar că în toamna lui 2015, femeia rămâne din nou însărcinată.

A ţinut însă sarcina secretă, şi de cunoscuţi, dar şi de partenerul său de viaţă. Primul copil ucis, avea să se nască în luna iunie 2016. Ana Pardău a născut acasă, într-un lighean din baia locuinţei. Apoi şi-a acoperit copilul cu o pătură, l-a ascuns în camera centralei, lăsându-l acolo până a doua zi, când a săpat o groapă în grădina casei şi l-a îngropat, după cum au arătat procurorii.

În 2017, femeia a rămas din nou însărcinată. Rudele i-au observat burtica, însă femeia a negat vehement că ar fi gravidă. La începutul lui 2018, Ana Pardău năştea din nou, tot acasă, în baie, în cada plină cu apă. Copilul a fost ascuns în casa părinţilor, timp de două săptămâni.

La finele anului 2018, rămâne din nou însărcinată. Peste nouă luni, în luna august 2019, femeia năştea într-un sac menajer, pus deasupra toaletei, în timp ce soţul se afla la muncă, iar copiii mai mari se uitau la televizor. Potrivit anchetatorilor, Anca Pardău a legat apoi sacul menajer, pe care l-a pus apoi într-o cutie de carton pe care a dus-o în casa bătrânească şi a aşezat-o pe un dulap. Femeia a amânat îngroparea timp de două săptămâni pentru că solul era îngheţat, a mai rezultat din cercetări.

A fost momentul când poliţistul a intrat pe fir, iar faptele cumplite ale femeii au fost dezvăluite. Mai târziu, medicii de la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava au considerat că Ana Pardău a avut discernământ în momentul în care și-a îngropat trei nou-născuți în ultimii doi ani, în curtea casei.

Acum Tribunalul Suceava a condamnat-o pe femeie la 15 ani de închisoare, însă sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. În acest moment, mama criminală este în libertate, fără a avea impusă vreo interdicție de către procurorul criminalist de caz.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: