Evenimentul Zilei > International > Monica Lewinsky, noi dezvăluiri: „Niciodată NU întreţineam relaţii INTIME în Biroul Oval. Ne întâlneam în… ”
Monica Lewinsky, noi dezvăluiri: „Niciodată NU întreţineam relaţii INTIME în Biroul Oval. Ne întâlneam în… ”

Monica Lewinsky, noi dezvăluiri: „Niciodată NU întreţineam relaţii INTIME în Biroul Oval. Ne întâlneam în… ”

Monica Lewinsky neagă faptul că ar fi întreţinut relaţii intime în interiorul Birului Oval. În schimb, a dezvăluit noi detalii despre afacerea Casei Albe cu fostul președinte Bill Clinton într-un interviu pentru o documentație A & E despre scandal.

"Nici o activitate intimă nu s-a întâmplat în Biroul Oval", a spus Lewinsky la "Bună dimineața America". "Am vorbit doar și poate am flirtat când şi când, dar nici o activitate sexuală nu s-a întâmplat în birou".

Ea a adăugat că "fiecare întâlnire intimă a avut loc în biroul personal al lui Clinton", care se afla lângă Biroul Oval.  "Am fost amândoi precauți, dar nu suficient de prudenți ", a spus Lewinsky despre conversațiile sale cu Clinton la vremea respectivă.

Interviul include, de asemenea, conversații înregistrate în secret între Lewinsky și fosta sa confidantă, colega de la Casa Albă,  Linda Tripp. Tripp a înmânat ulterior înregistrările cercetătorului independent Kenneth Starr, dovedind că Lewinsky a mințit.  "M-am simțit neconfortabil în legătură cu -minciuna-, dar am simțit că este bine să procedez aşa", a spus Lewinsky în interviu.

 Relaţia între Lewinsky și Clinton a început atunci când avea 22 de ani, iar președintele avea 49 de ani. A durat între 1995 și 1997 și a fost dezvăluită public în 1998. Deși Lewinsky însăși a afirmat că relația era consensuală, ea a considerat-o "abuz brutal de putere" într-un eseu din  Vanity Fair publicat în martie.

"Încep să analizez implicațiile diferențelor de putere care erau atât de mari între un președinte și un intern al Casei Albe", a scris ea în eseu.  Lewinsky, care a evitat în cea mai mare parte lumina reflectoarelor de la scandal, și-a explicat decizia de a fi prezentată în documentarul A & E.  "De ce am ales să particip la aceste documentări? Dintr-un motiv principal, şi anume: "pentru că de-a lungul istoriei, femeile au fost tăcute. Acum este timpul să ne spunem propriile noastre povesti cu propriile noastre cuvinte".

Premiera A & E "Aventura lui Clinton" va avea loc la ora 9:00, pe 18 noiembrie.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: