Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Monica Gabor și-a alertat fanii. S-a împăcat cu Mr. Pink? Ce ascund imaginile din vila milionarului
Monica Gabor și-a alertat fanii. S-a împăcat cu Mr. Pink? Ce ascund imaginile din vila milionarului

Monica Gabor și-a alertat fanii. S-a împăcat cu Mr. Pink? Ce ascund imaginile din vila milionarului

Monica Gabor, fosta soție a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a spulberat toate zvonurile. Se pare că decizia ei de a-și șterge pozele de pe Instagram în care apare alături de renumitul milionar Mr. Pink ar putea face parte dintr-o strategie. Modelul a postat o serie de fotografii pe aceeași platformă de socializare, unde este surprins chiar interiorul locuinței din Malibu în care ea și Mr. Pink locuiau. 

Monica Gabor s-a reîntors în America, după ce s-a vehiculat informația potrivit căreia ea și Mr. Pink s-ar fi despărțit. Modelul a șters de pe Instagram pozele în care apărea alături de milionar, însă a revenit cu noi fotografii la secțiunea Stories, unde le arată fanilor că se află chiar la vila din Malibu, în care locuia cu Mr. Pink. Internauții au intrat imediat în alertă – s-a împăcat Monica Gabor cu milionarul?

Monica Gabor se află în Malibu. Locuiește în vila lui Mr. Pink

Vedeta a postat, în urmă cu șapte ore, imagini cu casa de lux în care a locuit cu iubitul ei, Mr. Pink. Nu se știe însă dacă milionarul se află și el cu ea, în prezent, în Malibu, pentru că modelul nu l-a afișat în niciuna dintre postări. Pe de altă parte, s-a aflat că Mr. Pink i-a asigurat fostei doamne Columbeanu o viață de lux și, date fiind ultimele circumstanțe, bruneta n-ar putea fi alungată din casa afaceristului chinez.

Deși are probleme financiare în România, fostul fotomodel nu are niciun motiv de îngrijorare cu privire la faptul că ar putea să rămână fără acoperiș deasupra capului. Soția – sau presupusa fostă soție – a lui Mr. Pink este proprietară în acte a unei vile a afaceristului chinez, care valorează mai bine de 5 milioane de dolari. Cumpărătorul imobilului luxos nu este persoană fizică, ci o companie privată ce poartă numele de 88 Malibu LLC.

Firma în cauză, înregistrată în California, are doi acționari un fond de investiții gestionat de Mr. Pink și Monica Gabor, soția milionarului. Din cauza faptului că fondul de investiții este inactiv, iar societatea 88 Malibu LLC a fost suspendată din activitate în urmă cu trei ani, coproprietarul vilei luxoase este chiar Monica Gabor. Astfel, fostul partener nu o poate forța să părăsească locuința.

Cu ce se ocupă în weekend Monica Gabor. A postat și alte fotografii

Imobilul de lux este situat în Beverly Hills, iar valoarea sa este estimată la 5, 3 milioane de dolari. Reședința prezintă un living uriaș și cinci camere, un apartament pentru oaspeți, mai multe șeminee, un bar, pereți de sticlă, o sală pentru saună și spa, piscină interioară și o vinotecă, la subsol.

Este posibil ca în situația de față, să fie vorba despre vila pe care i-a asigura-o Mr. Pink vedetei, iar cei doi să nu se fi împăcat. Monica a postat fotografii și cu pisica cu care își petrece o parte din timpul liber.

Monica Gabor s-a afișat și pe sine într-o altă fotografie, unde își ascunde privirea în spatele unei perechi de ochelari de soare.