Evenimentul Zilei > Monden > Momentul în care viața lui Harry s-a schimbat: A „luptat cu lacrimile”. Meghan a ascuns totul cu „cel mai bun zâmbet de TV”
Momentul în care viața lui Harry s-a schimbat: A „luptat cu lacrimile”. Meghan a ascuns totul cu „cel mai bun zâmbet de TV”

Momentul în care viața lui Harry s-a schimbat: A „luptat cu lacrimile”. Meghan a ascuns totul cu „cel mai bun zâmbet de TV”

Prințul Harry este foarte posibil să se fi „luptat cu lacrimile” pe măsură ce el și Meghan Markle au fost eclipsați de Ducii de Cambridge, Prințul William și soția sa, Kate, în cadrul unui important eveniment, susține autorul Robert Lacey în cartea „Battle of Brothers”, relatează The Express.

Harry și William s-au confruntat cu multe tensiuni în ultimii doi ani, după ce soții de Sussex au decis să lase în urmă îndatoririle regale la începutul anului trecut. Ducele și ducesa de Sussex au declarat că vor să aibă o viață mai independentă, iar de atunci au încercat să facă exact acest lucru, demarând proiecte în colaborare cu Netflix și mutându-se în California.

Însă Prințul Harry și Meghan nu s-au oprit doar la atât. Cei doi au criticat și aspecte ale vieții regale, în timp ce William a rămas o figură centrală a familiei regale. În cartea „Battle of Brothers”, autorul Robert Lacey explorează relația dificilă dintre Harry și William.

Lucrarea prezintă informații despre un moment în care Harry ar fi fost aproape de lacrimi, potrivit unui observator anonim. Incidentul ar fi avut loc la slujba de Ziua Common Wealth-ului din 2020, care a marcat ultimul angajament al lui Harry și Meghan Markle ca membri activi ai Familiei Regale.

Chipul Prințului Harry, „destul de încordat și lipsit de zâmbet”. A reușit fratele lui William să-și stăpânească lacrimile?

Dl Lacey susține că planul inițial pentru eveniment a fost ca Ducele și Ducesa de Cambridge să intre în biserică alături de Regină, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, în timp ce Harry și Meghan au ocupat locurile în fața lor.

La vremea respectivă, Daily Mail a relatat că Harry a fost „destul de sensibil și emoționat în legătură cu acest lucru”.

Relatând evenimentul, dl Lacey a scris: „Singura problemă a fost că 2.000 de agenți de ordine de serviciu fuseseră deja distribuiți în jurul abației, explicând că William și Kate vor intra în biserică alături de principalii membri din familia regală – și nu au făcut nicio mențiune despre Harry și Meghan. Deci, acolo a fost snobirea în alb și negru, expusă în așa fel încât toată lumea să vadă.

Observatorii au remarcat, de asemenea, că fața lui Harry era „destul de încordată și lipsită de zâmbet” și că, atunci când William s-a așezat lângă el, abia dacă și-a salutat fratele.

Meghan Markle a știut să ofere „cel mai bun zâmbet de televiziune”

Pe tot parcursul slujbei, Meghan a oferit cel mai bun zâmbet de televiziune, dar, pe măsură ce ceremonia a avansat, Harry a părut să devină mai posomorât.

Potrivit unui observator, „clipitul său accelerat a sugerat chiar că ar fi putut să se lupte cu lacrimile”.”, a scris autorul în cartea sa.

Relația dintre Harry și William a fost subiectul unor speculații în ultimii doi ani. Frații s-au întâlnit în iulie, când au dezvelit o statuie a mamei lor, prințesa Diana, în grădina Palatului Kensington. „Ne amintim de dragostea, puterea și caracterul ei”, au transmis atunci cei doi frați.

Relația dintre William și Harry, distrusă pentru totdeauna?

Un expert regal a susținut luna trecută că mesajul Prințului William către fratele său de ziua de naștere a arătat că relația lor este încă „înghețată”. Duncan Larcombe, autor regal, a declarat pentru The Sun că ducele de Cambridge, a făcut „minimul necesar” pentru a marca ziua specială a fratelui său mai mic, după ce a scris pe Twitter „La mulți ani, prințule Harry!”.

„Mesajul scurt al lui William și Kate pentru Harry cu ocazia zilei de naștere nu face decât să dovedească faptul că gheața dintre frați încă nu s-a dezghețat. În afară de a ignora complet cel de-al 37-lea reper al ducelui de Sussex, postarea lor pe rețelele de socializare a fost minimul necesar din partea unui cuplu. Urările de ziua de naștere din acest an din partea familiei de Cambridge sunt un indiciu al proporției în care s-au deteriorat relațiile dintre cele două clanuri beligerante în ultimele 12 luni”, a conchis expertul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: