Evenimentul Zilei > Monden > Momente tensionate între Gina Pistol și Simley. De la ce au plecat discuțiile care au zdruncinat relația
Momente tensionate între Gina Pistol și Simley. De la ce au plecat discuțiile care au zdruncinat relația

Momente tensionate între Gina Pistol și Simley. De la ce au plecat discuțiile care au zdruncinat relația

Gina Pistol a dezvăluit o problemă mai sensibilă care a pus în pericol relația pe care o are cu Smiley. Vedeta TV a vorbit și despre modul în care i s-a schimbat viața de când a devenit mamă.

Gina Pistol a vorbit despre momentele mai puțin plăcute care au apărut, de-a lungul timpului, în relația pe care o are cu Smiley. Vedeta TV a fost invitată la podcastul lui Speak, „La Fileu”, și a vorbit și despre discuțiile în contradictoriu pe care le-a mai avut cu iubitul ei.

Gina Pistol a vorbit despre momentele tensionate care au apărut în relația cu Smiley

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.

Eu i-am spus lui Andrei de la început, că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă? Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă. Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!”, a povestit Gina Pistol.

„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură”

„Îi ziceam lui Andrei: „Mai avea fata aia puțin și te mânca, noroc că eram pe acolo și s-a împiedicat de mine, că altfel nu știu ce se întâmpla. Îl răpea! Pofticioasă rău se uita la tine. Îți mai punea puțină frișcă deasupra și te mânca tot!” Noi simțim!”, a mai spus iubita lui Smiley.

Cei doi au devenit părinți, iar viața lor s-a schimbat total. „Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…)

Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei (n.r Smiley) că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux.

„Nu am știut ce mi se întâmplă”

Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial. Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată”, a mai dezvăluit Gina Pistol.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: