Evenimentul Zilei > Monden > Momente sensibile pentru Cristina Cioran. Iubitul ei a dezvăluit tot. Prin ce a trecut vedeta în spital. FOTO
Momente sensibile pentru Cristina Cioran. Iubitul ei a dezvăluit tot. Prin ce a trecut vedeta în spital. FOTO

Momente sensibile pentru Cristina Cioran. Iubitul ei a dezvăluit tot. Prin ce a trecut vedeta în spital. FOTO

Momente sensibile pentru Cristina Cioran. Iubitul ei a dezvăluit tot. Prin ce a trecut vedeta în spital. FOTO

Partenerul de viață al prezentatoarei Cristina Cioran face dezvăluiri despre starea femeii, dar și a copilului. Cristina Cioran a născut prematur și a stat internată o perioadă într-o unitate medicală, alături de noul-născut. Recent însă, a putut să meargă acasă. Copilul a rămas, în continuare, sub atenția medicilor.

Prin ce a trecut Cristina Cioran în spital

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV Cristina Cioran a fost internată de urgență la secția de maternitate, unde a născut prematur o fetiță care a fost intubată imediat de cadrele medicale. Momentele prin care a trecut vedeta au fost de plină emoție. Pentru scurt timp, Cristina Cioran nu s-a simțit foarte bine, ceea ce este și normal într-o astfel de situație.

După o perioadă însă, vedeta a început să se refacă și a fost externată din spital. „Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator”, a declarat iubitul Cristinei Cioran, Alex Dobrescu.

Fetița este internată la spital. Când o pot lua părinții acasă

Cadrele medicale au decis să o țină sub observație pe fetița vedetei. Astfel, ea va mai sta internată până când va mai lua în greutate. „Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptămâni în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme”, a mai dezvăluit Dobrescu.

La scurt timp după nașterea la 29 de săptămâni, Cristina Cioran a făcut un apel neașteptat pe internat, unde i-a rugat pe fanii săi să se roage pentru ea și micuța sa. Înainte de naștere, Cristina Cioran a mărturisit că are probleme de sănătate și că medicii i-au descoperit un fibrom, motiv pentru care va naște prin cezariană.

“Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului”, a spus Cristina Cioran înainte de a naște.

Lucrurile au decurs până la urmă normal și Cristina Cioran împreună cu fetița sa se află în siguranță.