Evenimentul Zilei > Monden > Momente fierbinți la emisiunea Ferma. Anna Lesko a renunțat la orice inhibiții în fața camerelor
Momente fierbinți la emisiunea Ferma. Anna Lesko a renunțat la orice inhibiții în fața camerelor

Momente fierbinți la emisiunea Ferma. Anna Lesko a renunțat la orice inhibiții în fața camerelor

Anna Lesko și George Piștereanu au fost protagoniștii unui moment gustat de fanii emisiunii „Ferma.”

Nu au mai ținut cont de camerele de luat vederi și s-au apropiat periculos de mult unul de celălalt. Există atracție fatală între Anna Lesko și George Piștereanu? se întreabă fanii emisiunii „Ferma” difuzată de Pro TV. În ediția de marți a show-ului, George s-a bucurat de un masaj pe cinste făcut de artistă. În acest timp, concurenții îi priveau pe cei doi colegi, dar trăgeau cu ochiul și la un foc. Mai atentă la detalii decât ceilalți, Viviana Sposub a afirmat: „Doamne, ce priveliște am! Vezi că te-ai udat, Anna. E de la prosop. S-a udat rochia!”.

Anna Lesko s-a bucurat de moment și a oferit imagini incendiare alături de George Piștereanu. Cântăreața a fost aliată, la un moment dat, cu concurenții George și Andrei, dar situația s-a schimbat și acum ea este considerată de cei doi a fi trădătoare. Așa că a rămas să lupte de una singură pentru râvnitul titlu de fermier șef.

„Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu. Mi-am dat seama cât de tare te întărește când inamicul e acolo”, a spus Anna Lesko. Premiul cel mare al emisiunii ajunge la suma de 50.000 de euro. În acest moment, filmările s-au încheiat.

Au dormit împreună, nu s-au atins

La un moment dat, Anna Lesko și George Piștereanu au fost obligați să doarmă alături unul de celălalt, regula fiind impusă de Mihaela Rădulescu, gazda emisiunii.

„Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat”, spunea Lesko după această experiență inedită. „Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”, afirma și colegul ei. A doua zi, Anna Leasko le-a povestit celorlalți concurenți ce s-a întâmplat peste noapte: „M-a distrus, m-a violat”,  a glumit cântăreața. „Nu am umblat la ea”, a replicat George.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.