Evenimentul Zilei > Monden > Momente dramatice pentru Connect-R. Artistul a fost răpus. „Nu puteam să respir. Dumnezeu m-a întărit”
Momente dramatice pentru Connect-R. Artistul a fost răpus. „Nu puteam să respir. Dumnezeu m-a întărit”

Momente dramatice pentru Connect-R. Artistul a fost răpus. „Nu puteam să respir. Dumnezeu m-a întărit”

Asia Express se dovedește o competiție destul de dură pentru Connect-R, care a trecut prin momente dificile din cauza căldurii sufocante.

Diferența de temperatură și-a spus cuvântul în cazul lui Connect-R, la una dintre probele de la Asia Express. El a avut nevoie de o pauză pentru a-și reveni, după ce căldura sufocantă aproape l-a doborât. În cele din urmă, Connect-r a reușit să se pună pe picioare, după ce s-a hidratat bine, mai ales că avea probleme și cu respirația.

Valoarea marelui premiu de la Asia Express, reality show-ul difuzat de Antena 1, este de 30.000 de euro. Suma, consistentă, nu este ușor de câștigat, iar concurenții trebuie să se întrebuințeze destul de mult pentru a depăși încercările la care sunt supuși.

Așa apar și situațiile în care participanții la show aproape eșuează, cum s-a petrecut și în cazul lui Connect-R. Acesta se afla într-o fabrică de ceramică, unde era extrem de cald, când i s-a făcut rău. Artistul a acuzat stări de greață și probleme de respirație, simțind că se sufocă.

În cele din urmă, pentru a duce proba la bun sfârșit, Connect-R a avut nevoie de o pauză și o ieșire la aer proaspăt. Abia apoi a putut reveni în concurs, pentru a duce proba la bun sfârșit.

„Deja m-a luat panica pentru că nu mai puteam să respir, ba mai mult inhalam și praful acela care era acolo. Am vomitat puțin iar că așa se întâmplă, așa e mecanismul. Am luat o sticlă de apă, mi-am dat în cap. Dumnezeu m-a întărit”, a spus Connect-R, în cadrul emisiunii Asia Express.

Nici coechiperul lui Connect-R nu s-a simțit mai bine

Shift, coehipierul lui Connect-R, a avut, de asemenea, probleme pe durata probei, tot în fabrica de ceramic. Acesta a reușit să treacă peste probă, făcând eforturi pentru a rezista până la capăt. El a povstit, ulterior, că abia aștepta să încheie și să iasă din clădire.

„Eu sincer abia așteptam să ies din fabrica aia pentru că ajunsese să-mi fie și mie rău”, a adăugat Shift.

Premiu de 30.000 de euro pentru echipa învingătoare

Asia Express este o emisiune concurs, difuzată de Antena 1, care se desfășoară în mai multe țări din Asia. mai multe cupluri de concurenți trebuie să treacă prin diferite încercări la care îi supun organizatorii. Iar toate acestea de-a lungul unui traseu de aproape 4.000 km ca. Obiectivul este să depășească aceste probe și să ajungă la un punct determinat, totul cu resurse minime de supraviețuire.

La final, echipa care ajunge pe primul loc primește și un premiu consistent, de 30.000 de euro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: